Pherra skrev:
Ja jäklar vilka hårdingar..men varför ej tänka efter och inse att man riskerar utsätta sina nära och kära och framförallt sina barn för asbestdamm som kanske slår tillbaka om 15år. Ta in en seriös saneringsfirma
Och låt dom utföra arbetet. Är så satans less på alla aroganta å badasses som ska ge råd i asbest trådar å mena på att de är i princip ofarligt!
Haha...trevlig midsommar på dig med!
 
P
Absolut trevlig midsommar på dig oxå.
 
Pherra, Du missade kanske Tank 77's länkade tråd om asbest? Asbest bör man absolut ha ett varsamt förhållande till såsom tobak, sprit, dubbade däck som river upp asfalt.mm men inte i absurdum!
 
P
Nä ok kör hårt riv på bara. Gillar när man kommer till kunder å frågar vem som rivit denna isolering "jo men de ha rivit själv, nöjd å glad å kanske utsatt sina barn eller närstående för skiten men äsch en gång tar väl ingen skada" brukar vända på klacken å säga fixa en luftmätning eller gör jobbet själv.
Men vi som ska jobba i asbestdamm var å varannan vecka å ha tur att få veta att nån gdsare varit duktig å rivit allt själv.
 
Om det nu är så att du verkar riskera att utsätta dig för detta dagligdags så är det ju en annan femma, men det kunde ju du nämt innan! Hantverkare som jobbar i dessa miljöer dagligen måste såklart ha ett annat förhållningssätt! Men det tror jag dom flesta här faktiskt fattar!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.