Eftermarknadsradio, en sådan där lös som alla bilar hade på 80-90-talet
 
Nanny Fine
Aha! Ja, det kan det nog vara... Är det den som är boven?
 
Är det kylarfläkten till kylvätskan som inte fungerar eller menar du värmefläkten i kupe´n ?
Om det är fläkten till kylvätskan så är det inte säkert att den fungerar förrens motorn uppnår en viss temperatur och det är inte säkert att motorn blir så varm just nu då det är kallt ute.:)
 
Testa att koppla bort den. Så Skulle jag ha gjort. Sedan är jag nästan 100% säker på jordfel. Ta och börja på minussidan på batteriet och följ den i kabelstammen. Kan någon ha skarvat eller klippt i den? Kolla även så det inte är ärg i kabeln. Det har hänt..Särskilt om någon varit och pillat med egna montage...
 
Nanny Fine
Det är den till kylarvätskan... vi får köra runt lite imorgon o kolla... Tack för tipset. :)
 
Nanny Fine
Koppla bort fläkten? Hm.. får kolla med svärfar. Ingen har iaf klippt i nåt och inget har ärgat.. men svärfar kan el, så det där med jordfel får vi kolla på. Nu är iaf ett nytt batteri införskaffat.. :)
 
Nanny Fine
Nu har vi bytt batteri och tydligen funkade bara värmefläkten om man kopplade strömmen direkt till den så vi bytte den också.. Nu funkar bilen perfekt, tack för all hjälp!
 
Nanny Fine
Btw, så lärde vi oss också att man tydligen måste koppla ur batteriet om bilen ska stå över vintern.. Hade vi bara vetat det i oktober så... :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.