J Jimmpa skrev:
Har även sett nu att både ovanför den högra väggen och den vänstra väggen i uterummet så är det en glugg med på ca 1cm bakom trälisten. Så där saknas med isolering. Kan vi dreva där också? Finns det ingen risk att man håller kvar eventuell fukt om man isolerar för mycket? Någonstans måste väl eventuell fukt ta vägen?
Nej ingen fara att du håller kvar fukten. Men då det är ett fullt uppvärmt rum så kan du ju montera ett par friskluftsventiler på var sida av uterummet någonstans. Då,kan du själv reglera hur mycket du vill ventilera. Du kan ju köpa en sådan här https://www.biltema.se/bygg/vvs/ventilation/ventilationsflaktar/solcellsdriven-vaggflakt-2000040623 och montera på ”solsidan” och en vanlig på motstående sida. Då får du ju även en fungerande ventilation av uterummet.
 
GoC GoC skrev:
Nej ingen fara att du håller kvar fukten. Men då det är ett fullt uppvärmt rum så kan du ju montera ett par friskluftsventiler på var sida av uterummet någonstans. Då,kan du själv reglera hur mycket du vill ventilera. Du kan ju köpa en sådan här [länk] och montera på ”solsidan” och en vanlig på motstående sida. Då får du ju även en fungerande ventilation av uterummet.[/QUOTE

Tack då vet jag. Då vi har en förrådsdel på ena sidan i uterummet med tjocka skjutdörrar så blir det nog svårt att få en bra fungerande ventilation av uterummet. Eller tror du det skulle fungera hyfsat bra ändå?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.