Hobbysnickarn skrev:
Tydligen så går det trots allt att beställa, men till en hutlös kostnad. För ett par luckor till skafferiet och en ny lådinsats tar de cirka 8000 kr. Men det lutar åt att vi beställer det ändå, men vill ju ha det så fint som möjligt..

På detta kommer kostnaden för montering av en snickare på cirka 3000 kr plus elektrikern på cirka 2000. Plus varmluftsugn, häll, spiskåpa och micro, bänkskivor, sjösten med mera.
Tja........ :-/ hutlöst är väl närmast att beteckna som ett grovt understatement :surprised:.

13.000 för ett 60's bänkskåp och två korta luckor, montering av bänkskåpsstommen och ett eluttag på väggen, kan det vara möjligt ???

//Christina.
 
Ja tyvärr så är det det. Men vad skall man göra ???

Alternativet är ju att byta ut hela köket och det blir ju betydligt dyrare :(
 
Hobbysnickarn skrev:
Ja tyvärr så är det det. Men vad skall man göra ???

Alternativet är ju att byta ut hela köket och det blir ju betydligt dyrare :(
Det är ju väldigt många, spec. på "fina köksgatan" som blandar olika material i samma kök på tex. luckorna ex. massiva träluckor med rostfria eller målade.
Tycker själv att det är jättesnyggt, ger lite liv och personlighet åt köket, förstod dock tidigare i tråden att du inte var så förtjust i "hemmasnickrade" lösningar men om du skulle köpa de två luckorna via Ä-hus och kombinera med tex. Ikeas rostfria grytlådor inkl. stomme under hällen, så skulle du kanske kunna spara många sköna tusenlappar och samtidigt få lite av pricken över i, spec. om ni ska ha rostfri spiskåpa.

Men men... det blir säkert bra hur ni än bestämmer er för att göra, det lät bara så ohemult megadyrt för så lite :-/, kvalitén på IKEA's kökssortiment är ju dessutom minst lika bra som Ä-hus, spec. stommarna och själva lådorna.

MVH/Christina.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.