Tack! Är som sagt nöjd med resultatet. Det skiljer ju en del i pris mellan 10mm och 16mm, och enligt GOPs dimensioneringstabeller så räcker 10mm ändå för konstruktionen vi tänkt oss, så då kändes det helt enkelt inte så motiverat att gå upp i tjocklek.
 
Tänkte mest på kondensdropp.
 
Ja just det, kondensdropp. Nä, jag räknar kallt med att det inte kommer vara något jätteproblem. Det är ju väldigt öppet trots allt, så det borde väl vädra ur rätt bra, och torrt kan man ju ändå inte räkna med att det är iom att det kan blåsa och stänka in vatten.
 
  • Gilla
&herr frej
  • Laddar…
Hur ser det ut inomhus? Blev det mycket mörkare när du fick upp taket?
 
Mycket bättre med taket på! Fem rätt stora fönster åt söder gjorde att vardagsrummet blev väldigt ljust och varmt utan solskydd. Får väl se hur det blir i vinter, men det blir ljusare än med vårt gamla skitiga glasfiberrulletak iaf.
 
Angående färg på hängrännorna; Aluzink då? Tror det skulle bli snyggt, ger en modern känsla och bryter av något mot husets rännor.
 
Ja, vi var och kikade på hängrännor igår, och tror nog aluzink skulle bli bra. I värsta fall får man väl måla om dem, för det ska också gå om jag förstod saken rätt. Försökte först med K-Rauta här i stan, men de hade inga färgprover, ingen katalog och om man beställde gick det inte att ångra sig när man väl såg färgen. Då är det inte så stor poäng med att handla i en butik!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.