J Jolien skrev:
Jo de är behöriga fast de kan t.ex inte se hur brunnen är bilad eftersom golvet redan är lagt. De har dragit om vattenledningar men just golvet kommer de inte åt såvida de inte river upp allt på nytt istället. Ändrade från vanlig brunn mitt på golvet till linjeformad unidrain som alltså redan är lagd.
Sen har de idag fixat med taket fast ventilationen ser jätteskum ut (i en okunnigs ögon) ska det se ut så här? Den vita pilen är alltså hur förra har bilat upp kring ventilationen (betong) Den gula pilen är ursprungliga ventilationsröret och den röda är nytt litet rör som ligger typ tvärs över det ursprungliga. Har frågat och de säger att det ska justeras men hur sjutton ska det göras när det ser så ut? Är extra nojig nu givetvis med tanke på hur det gått hittills och vågar knappt lita på byggare… ni som gjort/kan… hur ska detta åtgärdas så det är korrekt? Speciellt med tanke på att gipset är uppe i taket med? Se bild
Nej, du måste såklart riva o göra om! Speciellt när du har starka indikationer på att det är fel! Om du fortsätter på ett felbygge så lämnar de självklart ingen garanti för att de vet att du lär få bygga in igen inom kort.
 
*bygga om (inte in) 😂
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.