Fast tiden börjar ticka när du skrivit på och lämnar in bygglovet. Tar bygglovet 3 månader, inte ovanligt, och sedan adderar ytterligare 15 veckor på det så har 6 månader gått och vips så sitter man med en uppräkning med indexet. Kanske inte så mkt pengar nu men för ngt år sedan var det en del som fick betala "sura" pengar för detta!!
 
Hej,

Det är roligt att höra om alla era possitiva kommentarer om Hjältevadshus. Vi går själva i byggtankar och har varit i kontakt med en säljare från Hjältevadshus och är lite intresserade av Björken. Om någon har lite bilder på era hus vore det mycket trevligt att få ta del av dem.
 
Vi byggde ett Staffansgården 2005 och är jättenöjda. Först hade vi tänkt ett Björken, men vår säljare visade oss Staffansgården och det blev jättebra. Vi trodde dock att vi skulle klara oss med bara en våning längre, men eftersom det blev tillökning i familjen och vi inte vill vara utan arbets/gästrum så är vi just nu på gång att inreda övervåningen. Det enda som jag ångrar när det gäller vårt bygge är att vi inte isolerade övervåningen från början. Hela byggprocessen med Hjältevad gick strålande. Uppgjort pris höll hela vägen (vår säljare hjälpe oss att få fast pris av grundkillen också). Och när det gäller planritningen så var säljaren mycket tillmötesgående. Jag är mycket nöjd med Hjältevadshus!!!
 
Kan varna lite för att förtillfället så håller Hjältevadshus inte 15v leverans tid. 5 veckor före vårt leverans så sköt de den med 5 veckor. De verkar ha problem i produktionen med deras nya byggsystem. Känns sådär när man har sålt lägenheten.

Vi bygger ett Björken med Alen38 planlösning.

Om intresse finnes så har vi en liten bildblogg http://ekstigen.dudra.se
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.