A
H Harald Blåtumme skrev:
Haha... ja det blev en ögonöppnare för oss när vi fick tillbaka maskinen efter reparation: reparatören hade tejpat fast två stycken femkronor (gamla stora modellen) som påträffats i yttertrumman, de hade bearbetats till ett typ 8-kantsformat :rofl:

Rejäla krafter blir det under centrifugering och det är en kostsam reparation. Det var verkligen fint av dem att ta merparten av reparationskostnaden på goodwill.

Sedan dess är det strikta instruktioner till de som använder tvättstugan att verkligen se till att tömma alla fickor ordentligt vilket varit litet si och så med uppenbarligen.

Det har även påträffats mobiltelefon vid ett tillfälle... kom hem och hörde att det slamrade något fruktansvärt i maskinen, avbröt den pågående 60-graders tvätten och fiskade upp sonens IP-klassade Samsung ur det ångande tvättmedelsvattnet. Både maskinen och telefonen överlevde, enda som luren klagade på var att "fukt detekterats, vänligen blås rent laddningsporten" eller något i den stilen - bara att spola av tvättmedlet och torka av (y)
Jo det är imponerande att se gamla 5kronor som gåt igenom baljan.
Flera av dessa har dock inte kommit via tvättgodset utan påhittiga småttingar som använt utrymmet mellan bälg och trumma som myntinkast
 
  • Haha
Harald Blåtumme
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.