Om det mindre sovrummet behöver vara större än på er planerade ritning kan man ju låta den nedre delen av väggen (den under dörröppningen på ritningen) stå kvar och ev. bygga garderober på insidan. Förvaring i hallen kan ni få förmodligen också få till.
 
BirgitS
Nja, du måste ju se till att förlänga ventilationskanalen som nu går ut från "Rum" så att den fortfarande går ut från "Rum" fast vägen är flyttad, samt se till att kanalen från "Sovrum" fortsätter att fungera genom badrummet (lite svårt att se om du hade tänkt göra någon ändring som påverkar den).

Det finns en samling med ordnings-, trivsel- och renoveringsregler, typ att man inte får hålla på med sånt som låter efter klockan 10 på kvällen, hur många tvättstugetider man får ha inbokade, att styrelsen och grannar ska informeras om ombyggnader och regler om hur man får bygga om. Jag kommer inte ihåg på rak arm om något av detta även finns i stadgarna och jag vet inte alls om regeln om badrummets storlek har med försäkringsbolaget att göra eller bara handlar om hänsyn mot grannar genom att inte orsaka dem besvär och kostnader i onödan.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.