A AG A skrev:
Jag förstår att din alkoholiserade granne är väldigt störande.
Men det spelar liksom ingen roll att din dotter inte kan sova, eller har 40graders feber. Det ger dig ändå ingen som helst rätt att jävlas med din andra granne. Pga. ditt radiospelande både natt och dag får hon aldrig lugn och ro. Ärligt talat förstår jag henne helt och hållet. Varför gnäller du på alkolistgrannen, när du inte är bättre själv.
Hur läser du att det är en 3dje granne? Det hon skriver är ju en alkoholiserad människa ovanpå som stör och slår av jfb.
 
  • Gilla
Roger Fundin
  • Laddar…
L LisaM82 skrev:
Hej,
Jag är en orolig granne som undrar om det är någon brandfara nära grannen ovanför slår av jordfelsbrytaren regelbundet? Kan det börja brinna????

Jag försöker stå ut med min högljudda granne och har radion på mellan 7 till 22 för att stå ut. Grannen ovanför tycker inte om radion hörs då det är lyhört. Nu har hon kommit på det genialiska att trycka på test knappen för jordfelsbrytaren. Det lilla avbrottet gör att min radio saknar el och stängs av. Det låter ett pip hos mig och de andra grannarna i bostadsrättshuset så det är inte bara jag som påverkas av detta beteende.

Nu är jag orolig. Är detta farligt att använda denna knappen test jordfelsbrytare? Kan det börja brinna?

Ska jag kontakta föreningen?

Tack för all hjälp!
En uppdatering...

Nu har jag felanmält felet till bostadsrättsföreningen men inget svar.

Det finns ingen tredje granne som störs. När jag har radion på så har jag den så lågt med omtanke om mina andra grannar så de inte blir inblandade eller störs.

Jag återkommer när jag vet mer om elfelet. Det kanske är fler som har detta problem.
 
  • Gilla
Roger Fundin och 8 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.