I
AndersS skrev:
Eller kanske det är så att sonen med motorsåg behöver hjälp, vad vet vi, eller t.o.m. kanske får det utan medias kännedom.
Att omyndigförklara föräldrar utifrån tidningsartiklar, tja vi har ju olika tilltro till media.;)
Har insyn i olika områden där det råder sekretess/tystnadsplikt och man inte får uttala till journalister, om folk i allmänhet fått se den sanningen som finns skulle man bli upprörd över innehållet i tidningsartiklar utifrån hur felaktigt det kan vara. Oftast bara den ena parten som det skrivs snyfthistorier om och uttalar sig, men som man inte skulle vilja träffa ensam en mörk kväll med kännedom om personen.
Kanske lite drastiskt att omyndigförklara, tog väl i lite där. Dock, oavsett hur ens barn är så gör man inte sådan skillnad på dem. Det förstör barnens inbördes relation och därmed deras liv för all framtid.
Jag tycker du har fel i att artikeln är en snyfthistoria som skulle ge anfallaren sympati.
Och vem skulle inte blivit förbannad av en sådan behandling.
Vad vi kan anta om vederbörandes psykiska hälsa inskränker sig till att han har temperament, för övrigt verkar han vara vi god vigör då han förmår renovera ett hus och kan hantera en motorsåg .
 
ion skrev:
kan hantera en motorsåg .
Och vad vet du om det? Säker på att han använde adekvat skyddsutrustning? Inte var påverkad av något? Jobbade med korrekt arbetsställning? osv, osv. Vem vet, han kanske till och med slarvade med kedjeoljan... :p
 
I
Huset var i alla fall sågat.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.