Fast det är en markant skillnad på ljudet mellan bilning & borrning..
 
M
Direktörpelle skrev:
Fast det är en markant skillnad på ljudet mellan bilning & borrning..
Ja, men det krävs tre års grundskoleutbildning för att höra denna skillnad.
 
Låter som bilningsarbete om det är konstant i 8 tim. Men jag tycker inte lika mycket synd om personen som bodde granne jämfört med han som står där med bilmaskinen. Svettigt kan man säga.
 
Tror också att det gäller bilning i badrum. Ibland kan betongen vara hård, men man vill inte dra till med största maskinen för att man kan skada vattenrör mm. Vi anlitar rivingsfirma för sådana här jobb, men tycker inte synd om dem. De får ju betalt för jobbet. Har dock medlidande med folk som är hemma och sjuka och de som jobbar natt. Har inte medlidande för de som ligger och sover halva dagen för att de inte orkar skaffa sig ett jobb.
 
MaxPax skrev:
Ja, men det krävs tre års grundskoleutbildning för att höra denna skillnad.

Det är tydligt det ;)
 
Vid badrumsrenovering behöver man ofta flytta golvbrunnar och avloppsrör. Det är bland det bullrigaste och dammigaste jobb man kan tänka sig! I ett mycket litet rum, och med dörren stängd (för att inte damma ner resten av lägenheten) måste man bila med stora och små Hilti (vanligaste och bästa fabrikatet) för att få loss de gamla avloppsrören, och för att skapa rännor för de nya rören. Därtill behöver man ofta spåra i väggarna för vatten och el.

Jobbet tar lätt en hel dag.

Stackars grannar kan man tycka. Men tänk då på de killar (jag vet inga tjejer som jobbar med detta) som har det som sitt ordinarie jobb, hela året...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.