Jag hade gjort en variant på cruzzes lösning om inte fyrkantrörvinklarna finns som färdiga produkter i en lättåtkomlig butik: montera fyrkantrör på insidan av sidoskivorna och låt det gå upp ända upp till bordskivan genom ett urtag i regeln som sidoskivorna är skruvade i. För att få infästningen i denna regel stabil så skruvas den genom en skruvplatta: Enkel illustration av brun färgpalett, vit bakgrund, minimalistisk design, rektangulära former.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

om man vill få det fint på insidan av kanske man skulle kunna fräs ett spår i sidoskivorna som man kan försänka fyrkantröret (ett brett som följer mittenskarven) i och som limmas (epoxy?) så det inte blir några skruvskallar.
 
De små vinklarna som håller ihop allt sitter ju bara med en skruv åt varje håll.. Själv hade jag nog tagit en kraftigare och förstärkt vinkel på gavelsidorna med lite fler skruv i. Sen två snedsträvor.
 
Cruzze Cruzze skrev:
Alternativt 90° fyrkantsrör typ 30 mm breda som skruvas i bordsskiva och benskivor. De kan bli smäckra och man kan gömma dem bakom trälister.
[bild]
Går att göra en som får runt regeln med så slipper man ta bort den.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.