white_cheese skrev:
Jodå, färgkombinationen (vitt/mörk bets) är vi väldigt nöjda med! Likaså är vi nöjda med valet att ha bets istället för täckfärg - syns inget damm alls.
Det blev lite klyddigt att slipa trappstegen eftersom sidostyckena redan var vitmålade, men golvsliparen gjorde en fantastiskt insats, och hade bara "touchat" det vita på några pytteställen, som vi själva bättrade på med färg efteråt. Vi valde dock att bara betsa ovansidan och framkant - resten blev täckande färg i samma nyans, ser helt ok ut, och innebar betydligt färre timmar med golvsliparen.
Nu är det ju ett par år sedan men får man fråga vad ni fick ge för trappslipningen? Vi är lite inne på samma spår.
 
Tror det landade på 11 000 kr, för trappslipning + färg, två trappor (endast ovansida + framsida av trappstegen). Men maken hälsar att det tydligen inte blev bets i slutändan, utan hårdvaxolja. Snyggt blev det iaf, och såg ut som betsat i mina ögon, och höll bra under de två åren vi bodde kvar i huset.

(Priset är ju då exkl vagnstycken etc, eftersom det första företaget gjorde den biten, och där vet jag faktiskt inte priset för just den delen, eftersom deras pris även inkluderade målning/tapeter i resten av huset).
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.