Staffan2000 skrev:
Vi åkte faktiskt förbi knivmakaren i mörkret. Vem är han?

Nu blev det inlandsvägen söder ut mot Jokkmokk. Man tar sig för pannan. Nåväl, trafiken var gles och vägarna relativt bra, förutom dessa evinneliga vägarbeten. Vi startade kl. 18.00 och kom fram 22.00 nästa dag. I genomsnitt gjorde vi en omkörning per mil, mest på skoj. Med en bil med kompressormatad V8:a är omkörningstillfällena många. Snittförbrukningen låg på 1.3L/milen, medelhastigheten 89km/h.

Kanonball Staffan
Sett den sista färden?
En tysk som flyttat till mitt mellan skogen och skogen och han är lite av en kuf som gör jäkligt fina knivar till högt pris. Är svårt att beskriva i text men man får en känsla av att man kan bli nästa benbit i en av knivarna när man är där.

1,3per mil är inte blodigt för en sån kärra! Körde miljöpartistens värsta fiende tidigare, en land cruiser och då vid lugn landsväg så nöjde den sig med 1,76 om man nu inte hade bråttom.
 
Lät dig älska vägarbeten. Det är vår infrastruktur som växer och föryngras. Det är lika vackert som en nyutslagen blomma på våren.
 
pelpet skrev:
Lät dig älska vägarbeten. Det är vår infrastruktur som växer och föryngras. Det är lika vackert som en nyutslagen blomma på våren.
Ett par mils körning på grov sprängsten är alltid en upplevelse. :)
 
S
ni måste ha hamnat på några riktiga skit vägar.
 
E12 Vägen Storuman till Umeå, för några år sedan! :D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.