Hej

Vi har skickat efter offerter på badrumsrenovering för ett badrum på ca 10kvm där det i dagsläget är våtrumstapet, våtrumsmatta, 2 gamla gjutjärnsbrunnar och möbler som ska bytas ut.

vi ska ha ny tapet, golvmatta, brunnar, lite eljobb, installation och montering av nya möbler. Möbler köper vi själva.

vad borde det landa på? I sthlm, radhus av trä
 
40000-80000
 
  • Gilla
Christoffer Landström
  • Laddar…
Nä utan men det är nästan omöjligt utan att veta mer. Är det några schakt som sticker ut. Takhöjd? Vilken matta? Lite eljobb innebär? Vad finns bakom väggarna nu? Vad är golvet av? Betong eller upp reglat?
 
Eljobb är att installera ny fläkt, tvätt/torktumlare. Toa/bad och handfat ska sitta på samma plats, förutom att dom är nya. Helvita väggar och svart golv(standard inge spec)Uppreglat inge betong. Ca 220cm tak
 
Minst 80-100 000 efter ROT, om du vill ha en vettig firma och inte starta en tråd som heter "Ska det se ut så här?" i badrumsforumet om några månader.
 
vi fick för våra badrum 116 000 kr .ca 80 000 efter rot .30 000 för arbete efter rot, 24 000 för tätskick och övrigt för inredning från Svedberg , ingår golv värme , kakel, klinker spot och inbyggd, rör, hänge toalett stol , nisch dusch vägg. bytte av underbrunn.
totalt 80 något tror jag, men vi tyckte att det var för mycket. badrummet är ca 20 km väggar 3,5 kv golvet.
 
Stringfellow Hawke skrev:
Minst 80-100 000 efter ROT, om du vill ha en vettig firma och inte starta en tråd som heter "Ska det se ut så här?" i badrumsforumet om några månader.
Nja det låter dyrt det ska vara matta och inga möbler. Det känns som hon borde kunna undvika ska det se ut så här? Men du har helt rätt strinhfellow det är viktigt att kolla jobben de gjort innan inte priset det är igentligen ointressant det viktiga är att dom har stolthet och kunnande!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.