j.f.s
Svar 1: wi-fi via 2,4GHz

Två grabbar. Två datorer. Ett par hörlurar. Ni förstår ju själva!

Det är komplicerat och en orsak till tjafs dagligen. Med ett par lurar till så blir mitt liv lite lugnare och kanske sjunker blodtrycket också!?
 
Svar: 1, 2,4 ghz WiFi

Vår son önskar sig nya gaming hörlurar i julklapp, så dessa lurar blir perfekta :)

Jag hoppas även att få låna dem ibland när jag är ute i verkstan och grejar :)
 
T
Svar 1: wi-fi via 2,4GHz

Motivering, jag jobbar i kontorslandskap, hade vart underbart att kunna isolera sig självt en smula men fortfarande va tillräckligt mobil att kunna rota i pärmar mm utan irriterande sladdar i vägen, perfekt att de håller med råge en hel arbetsdag också :)
 
Svar: 1. Wifi via 2,4-gigahertzbandet

Motivering: Skulle matcha min ASUS 34" ROG Swift PG348Q, mitt Asus GeForce GTX 1080 Ti Strix Gaming och mitt ASUS Prime Z370-P. Idag använder jag SteelSeries Arctic 5 som jag för all del är nöjd med, men det finns alltid utrymme för något bättre :D
 
Svar: 1. Wifi via 2,4-gigahertzbandet

Motivering: Mina lurar gick sönder härom dagen och jag har hört att dom här ska vara bra.
 
Svar: 1. 2,4 GHz Wi-Fi.

Motivering: Det vore enormt fördelaktigt att kunna göra fler saker samtidigt med dessa lurar. Jag kan både lyssna på mina aktiepoddar samtidigt som jag lagar mat eller städar.
 
A
1 Wifi via 2,4-gigahertzbandet

Motivering: Därför jag har fått cancer samt synproblem så jag spenderar mycket tid med att lyssna på musik och talböcker på sjukhuset.
 
Gaming-setup med bred skärm med rymdbild, tangentbord, och datorlåda med LED-belysning. Svar 1
Jag och dottern gör nog av med 1-2 hörlurar per år. Sladdar som fastnar och går av eller kontakter i datorn dom går sönder när man knatar i väg med lurarna på.
Så för att fortsätta spelandet så skulle ett par grymma lurar utan sladd vara det säkraste alternativet.
 
Svar. 1

Jag åkte tåg i helgen, en femtimmarsresa, med mina två tonåringar. Som om det inte var nog att jag skämde ut dem med att somna och smaska och snarka högljutt, vaknade jag av att dottern petade i mitt ansikte. – Pappa, vad HAR du i ansiktet? Seriös mjäll? Men näpp. Det var plasten från mina hörlurar som lossnat och satt fastkletad i små envisa flagor här och var i hela ansiktet. Lurarna är så gamla att det mjuka höljet runt själva kåporna lossnar och sätter sig där de vill. Som t.ex. på näsan, hakan, i pannan … Inte smickrande. Sen vore lurarna förstås perfekta att ha när jag och sonen roar oss med WOW på helgerna. Om han fortfarande går med på att spela med mig nu vill säga, när jag har skämt ut honom så. Ett par nya lurar skulle garanterat hjälpa oss att fortsätta bonda.


Elina Blom Westergren Elina Blom Westergren skrev:
Vinn trådlösa hörlurar med lång batteritid

[bild]

ROG Strix Fusion Wireless är ett headset som inriktar sig mot gamers, men som såklart fungerar för alla som gillar att lyssna på musik. 15 timmars batteritid borgar för att du ska slippa ladda dem särskilt ofta, och dessutom har de upp till 20 meters räckvidd. Veckans vinnare tar hem ett exemplar av de här nykomlingarna från ROG.

Totalt värde cirka: 1 600 kronor

Så här tävlar du:
Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du borde vinna.

Fråga: ROG Strix Wireless använder sig inte av blåtandsuppkoppling och har därför längre räckvidd. Vilken teknik använder de?
Svaret hittar du här: [länk]

1. Wifi via 2,4-gigahertzbandet
X. Wifi via 5-gigahertzbandet
2. 4G

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 5 oktober.

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från ROG. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar ROG för att de sponsrar den här tävlingen.
 
1. Wifi via 2,4-gigahertzbandet

Här finns en uttråkad son med gips,
så lurarna skulle vända hans mungipor uppåt vips!
I väntan på efterlängtad sportaktivitet,
kan han ägna sig åt gaming det näst bästa han vet.
Hoppas nu få sätta extra färg,
på fredagsmyset åt Jakob Norberg!
 
  • Pojke med blå gipsad arm framför en akutmottagning, ler svagt mot kameran.
Svar 1: 2,4 GHz Wifi.

Trådlösa lurar hade vart helt underbart nu. Vi är mitt uppe i husbygget. Centralen för allt är såklart datorn. Spelar och kollar serier samtidigt som det mailas, , bloggas, kalkyleras, research på nätet, utskrifter och alla andra 100 småsaker man gör. Mitt i allt så skall man till skrivaren, hämta sax, kuvert, pennor, fakturor, adresser, något att dricka, kanske lite att äta och några toabesök. Blir en himla massa springande och ja det är ett i-landsproblem men jäklar va jobbigt det är med trådade-lurar.
 
Orientexpressen
1. Wifi via 2,4-gigahertzbandet

Jag vet en som skulle hoppa jämnfota och jubla högt om den här vinsten landade här hemma.
Snart står det inte på förrän julen bankar på dörren och vad vore då inte bättre än att få ge grabben ett par fräck och lyxiga trådlösa hörlurar från ROG. Med dem på sig behöver inte jag höra alla konstiga ljud som uppstår i spelen och samtidigt får grabben en bättre spelupplevelse.
 
Hej allesammans, nu har vi dragit vinnare i veckans tävling och det är ett skrytbygge i lite mindre form som tar hem vinsten - ingen husbyggare utan en datorbyggare. Till viss del vinner ju dock även gör det själv:aren i sammanhanget :p. Grattis Anna_H och grattis till din dotter.

Motivering: Min dotter har byggt sig en gamingdator med riktigt häftig grafik, ljud mm. tyvärr är hon vaken senare än jag när hon sitter och komponerar musik till spelen kompisarna gör, och hennes bashögtalare går genom väggen upp genom sängstommen och rakt in i min huvudkudde när jag ska sova. Med så här coola lurar kan jag nog övertyga henne om att köra ljudet utan bashögtalaren på kvällarna.
 
  • Gilla
Anna_H och 2 till
  • Laddar…
Tack så jättemycket, bättre nattsömn är väl den bästa 50-årspresent man kan få! (fyllde i onsdags)
 
  • Gilla
D09
  • Laddar…
D09
Anna_H Anna_H skrev:
Tack så jättemycket, bättre nattsömn är väl den bästa 50-årspresent man kan få! (fyllde i onsdags)
Grattis och grymt jobbat av dottern
 
  • Gilla
Anna_H
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.