anders07 anders07 skrev:
Ja, det är ju svårt att missa samma fläck två gånger och gjorde de det på en dag hinner inte lacken torka mellan så du kan räkna med att det bara är ett lager...

Det är svårt att få det snyggt att bara "fläcka" och ska du ha hårdvaxolja är det trärent som gäller tyvärr... Du har ju nu dessutom offrat någon millimeter trä av parketten p.g.a. sliparens klanterier.

Nu syns det inte var du huserar men är det Stockholmsområdet ta kontakt med antingen Parkettkontakten (Micke där hjälpte oss) eller Parkettspecialisten i en tidigare lägenhet. Båda gjorde mycket bra jobb åt oss.
Ja precis, så resonerar jag också, svårt att missa samma fläck två gånger..
 
M Myckling skrev:
Om ni hade tagit bort golvsockeln hade han kunnat slipa närmare väggen och sockeln hade sen dolt den oslipade kanten när ni sätter tillbaka den. I övrigt var det inte ett snyggt jobb.:(
Vilken bild och golvsockel tänker du på? Huset och sockeln är 75 år, stora delar av putsen hade följt med om jag försökt ta bort sockeln (vet av erfarenhet).

Förra golvslipningen hade inte lämnat sådana ojämnheter som nu tillkommit. Gick en hyfsat rak kant, men utanför sockeln, dold av kvartslister. Kanske slipat med kvartslisten på tidigare? Måste varit länge sedan kvartslisterna kommit dit, om de inte var från byggåret.

Före;
Gammalt trägolv möter golvsockel med synliga ojämnheter och rester av puts vid en vägg.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Golvsockeln ska vara kvar En golvslipning ska fixa det !
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.