Svar 48 kg
Går i tankarna att köpa min första Stihl o då skulle det matcha med dessa skydd. Kul att göra grannarna Avis
 
Svar: 48kg

Renovering i all ära, men att alltid känna att mina kära är nära, blir lättare med min mobil, med ett par bluetooth hörlurar från Stihl
 
Sågen vägde 48 kg.

Skulle vara perfekt i lägenheten när jag röjer runt och inte vill störa en person med ljudkänsliga öron pga tinnitusskada (alltså inte jag som kommer ha dem på mig).
 
P
Svar: 48 kg.
Har på gamla dar börjat en spännande hantverksutbildning och håller på med hörselskydden mest hela tiden – av och på. Har längtat efter ett par vettiga med bluetooth så att jag kan lyssna på radio utan att störa övriga i lokalen.
 
48 kg.
Jag har 2 st tonårsdotter som tjatar hål i huvet på mig! För att behålla förståndet så behöver jag verkligen ett par hörselskydd!
 
Svar: 48 kg.

Vore perfekt att klippa gräset och lyssna på musik samtidigt!
 
48 kg . Nya hörlurar skulle sitta fint till vårens trädgårdsarbete som går som en dans med produkter från Sthil
 
48000 gram

Lyssna med Stihl!
 
Svar: 48 kg

Då trädgårdsarbete och grästrimmning bör ske med stil, vad passar då bättre än ett par hörselskydd från Stihl.
 
Svar: 48kg.

Jag har 3800 kvadrat av tidigare ägare negligerad tomt som behövs gå över med både röjsåg, trimmer och diverse andra maskiner innan man kan köra en gräsklippare över den.
Att göra detta samtidigt som man kan lyssna på poddar eller tuff musik med Stihls kåpor gör att våren, sommarens OCH höstens uppgift känns mindre jobbig.
 
48 pannor.

Jag sågar med stihl och jag röjer med stihl.
Ena sågen är lätt, den andra stabil.
Jag har stihliga byxor, handskar och blus.
Det är mycket god stihl i min bod och mitt hus.
Blott kåporna saknas för en man helt med Stihl!
 
  • Gilla
YuGi och 1 till
  • Laddar…
Svar: 48 kg

Motivering: Detta blir en perfekt present till frugan vars arbetsplats har börjat med öppet kontorslandskap. Då kan hon skärma av sig från allt ljud men samtidigt kunna ringa kunder :rofl:
 
Blodsoppen
var 48 kg

Jag skulle vilja vinna för att ge kåporna till min dotter. Hon jobbar i ett grisstall. Där är himla oväsen. Hennes arbetsgivare tillhandahåller endast vanliga hörselkåpor. Hon hade blivit så glad för dessa.
 
Svar 48 kg

Motivering: Dessa saknas i mitt Stihl sortiment. Vore ju perfekt med ett par lurar också när jag kör omkring på min trädgårdstraktor eller kör med trimmern.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.