950 269 läst · 12 999 svar
950k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 206 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 206 inlägg
Den enda köpe-Jansson som är värd att gälla Jansson. Min bättre/sämre hälft tycker även att kåldolmar från samma märke är "nästan som mammas". Där säger jag...mnjae..men helt ok ändå.Blodsoppen skrev:
Patrik440
Laddtryckare
· V-götaland
· 1 255 inlägg
Patrik440
Laddtryckare
- V-götaland
- 1 255 inlägg
Annan mat var planerad idag men "skulle bara" in på Coop på vägen hem så det blev grillat ikväll.
Högrevsburgare med grillbacon fick det bli till å stoppa i sig.
/ P
Högrevsburgare med grillbacon fick det bli till å stoppa i sig.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
/ P
Hej.Thomas59 skrev:
Nu när du plötsligt dyker upp inser jag att jag saknat dig lite.
Nåja, du har inte varit helt borta, men det verkar ha varit rätt låg aktivitet ett tag.
Thomas59
Byggveteran
· Stockholms län
· 3 248 inlägg
Thomas59
Byggveteran
- Stockholms län
- 3 248 inlägg
Hej Mikael_L, dito! Tittar in då och då men tiden har inte räckt till för att kommentera samt att ni ju är ett gäng gamla ”rävar” som verkar hålla ställningarna rätt bramed era kunniga inlägg så jag har känt mig trygg med det. Ägnar i ärlighetens namn mest tid åt matlagning nu för tiden. Senaste infallet är att lära mig baka äkta napolitansk pizza så går som lärling till ett proffs utbildad på Italiens mest erkända skola för pizzabakare. Typ universitetsnivå. Ett mycket imponerande hantverk och en fantastisk möjlighet att att få lära nåt nytt. Ska se om jag hinner bidra med några fler bilder under sommaren.Mikael_L skrev:
Jag med, åtminstone i denna tråd och ett gäng till.Åsa Lund skrev:
I en del andra trådar saknar jag dock inte maskintok speciellt mycket.
Mannen med två ansikten ...
Det var verkligen blandat med maskintok, hur bra och trevlig som helst och bidrog fint när det var som bäst, men otroligt jobbigt sabbade trådar när det var som sämst. Tja, vad ska man säga ...
Jo jag kan väl säga att jag på det stora hela saknar maskintoken. Jag övervägde ju aldrig ignore t.ex. vilket måste betyda att jag hellre ville läsa än att slippa ...
Men då får väl snart en projekttråd när du bygger din egna pizzaugn!?Thomas59 skrev:Hej Mikael_L, dito! Tittar in då och då men tiden har inte räckt till för att kommentera samt att ni ju är ett gäng gamla ”rävar” som verkar hålla ställningarna rätt bramed era kunniga inlägg så jag har känt mig trygg med det. Ägnar i ärlighetens namn mest tid åt matlagning nu för tiden. Senaste infallet är att lära mig baka äkta napolitansk pizza så går som lärling till ett proffs utbildad på Italiens mest erkända skola för pizzabakare. Typ universitetsnivå. Ett mycket imponerande hantverk och en fantastisk möjlighet att att få lära nåt nytt. Ska se om jag hinner bidra med några fler bilder under sommaren.