HDS är ett komplett system för dolt trallmontage

Vore bra om man vann nu när man skall bygga om altanen
 
Svsret: HDS frånn Essve är Hidden Decking System
Anledningen till att jag ska vinna är att trädäck ska byggas och jag vill köra vanlig trallskruv och snabba på bygget medan min kära fru vill ha dold montering. Snälla hjälp mig att göra min fru nöjd!
 
HDS står för Hidden Decking System.

11 år efter husköp ska mina föräldrars dröm äntligen bli verkligenhet att få bygga sin drömaltan. Jag hade gärna velat vinna detta för deras altanbygge som en hjälp på traven.
 
HDS står för Hidden Decking System.

Varför jag ska vinna:
Precis som många andra står jag med ett nybyggt hus som blev klart i förra året, och jag står nu inför vårens stora projekt vilket är att bygga altan + entre-altan på lite drygt 100kvm totalt. Har aldrig byggt altan förut, men tanken har varit att bygga med hds då det ser snyggare ut och skapar mindre flisor, vilket förhoppningsvis besparar våra tre barn tårar och stickplockande (och då speciellt den minsta som troligtvis kommer kravla runt på altanen kommande sommar). Dokumenterar även allt byggande på @vibyggerifallan på Instagram ✌
 
Redigerat:
Hidden Decking System
Varför skulle just jag vinna
Jo vi är tvungna att byta vårt trädäck då det börjar bli dåligt
Jag drömmer om dålda skruv men min man säger att det är för dyrt
Skulle jag vinna skulle jag få det jag drömt om
Inger Fredrikson
 
HDS: Hidden decking system

Sambon har tjatat att jag skall dränera, visst sa jag men då får du bygga altanen då jag inte kommer hinna med allt på semestern. Visst sa hon "Hur svårt skall det va?" Jag tror att hon kommer behöva all hjälp hon kan få.
 
Det betyder:
Hidden Decking System
Vi vill bygga en altan men har låg budget för det. Som det ser ut i dagsläget behöver jag utföra arbetet själv. Jag är inte händig, att äga sådant fin verktyg skulle minska min stress och skulle hjälpa utföra en fin jobb.
 
Svar: Hidden Decking System

Varför?
Det är dags att ”level’a”!
Har byggt ett antal altaner genom åren. Nu är det dags igen.
Ny sommarstuga, ny altan. Den här gången ska jag ta det en nivå högre (=level’a i spelvärlden) och då är det klart att det inte ska vara några synliga skruvar!
 
Svar: Hidden Decking System
Fick tips av en arbetskamrat att använda denna produkt från essve till dold skruv till panelen jag ska sätta inomhus.
Sen måste jag faktiskt säga att essve har skruv som inte flisar trät vid synlig skruvning.
 
HDS står för Hidden Decking System.
Det vore en dröm att få äga ett sådant verktyg när jag ska bygga nästa trall. Då blir det snyggt och proffsigt. Och man slipper stickor och hål i strumporna!
Karl Texmo.
 
HDS= Hidden Decking System

Idag fyller jag år och ett nytt soldeck på baksidan är planerat för sommarens alla fina kvällar Att slippa flisor med HDS hade ju varit perfekt!
 
Hidden Decking System
Min fru menade vid förra altanbygget på att; Det är väl bara att lägga ut några ”pinnar” så är det klart. Med detta system kommer slutresultatet se ut just så:)
 
Hidden Decking System

Varje sommar samlas släkt och vänner på terrassen. Njuter av grillning och trevligt sällskap. I vår ska vi byta hela trallen så inget vore väl snyggare än dolda skruvar... så slipper frugan fastna med strumporna och säga fula ord också. :seenoevil::surprised::rofl: Hoppas på bästa monteringsverktyget som skulle underlätta enormt.
 
HDS står för Hidden Decking System

Efter 5 års planering har vi äntligen byggt ut vårt hus. Tyvärr fick vi dra upp stora delar av vårt trädäck för att kunna utföra arbetet. Trädäcket som var 10 år var behandlat med Sioo:x, vilket vi verkligen kan rekommendera. Vi behövde inte underhålla det mer och trädäcket hade så grå fin patina. Men vid skruvhålen hade det börjat bildas sprickor med flisor.

Nu är det dags att bygga upp nytt trädäck igen, ca 80 m2, och vad fint det hade varit att kunna använda ESSVEs HDS så våra barn kan springa barfota.

Vi byggde ut vårt hus när materialpriserna rusade som mest! Vinst i denna tävling hade varit ett plåster på såret :)
 
Hidden Decking System (HDS)

Vore trevligt om jag vann denna, skulle underlätta när jag ska hjälpa mamma att byta trädäcket på hennes uteplatts.
Bonus för mig om jag vinner så kan även jag använda den för kommande projekt

Mvh Håkan
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.