Svar över 30 000 produkter.

Nybyggt hus och mycket saker som behöver köpas för att få det mysigt och bra. Utemöbler har fått stå tillbaka men vi längtar så efter att få slå oss ner på altanen i vår i ett par sköna stolar! Med tre barn är det svårt att hitta tid för allt man vill hinna och leta utemöbler har varit en sådan sak så Att vinna dessa utemöbler hade varit guld!!!
 
Svar: Över 30 000 produkter!

Har två altaner men inga utemöbler och alla pengar går åt till andra renoveringar. Förgyll familjens sommar med någonstans att sitta :)
 
Svar: Över 30000.


Efter att ha byggt om sommarstugan till åretrunt hus, så skall altanen skruvas ihop under våren.
Det är ganska mycket bygge i slutet av pengarna, så det skulle vara väldigt uppskattat att få en fin utemöbel.
 
Svar: över 30000 produkter.

En ljus och fin utegrupp skulle lysa fint framför mexi-teglet och bli en otrolig uppgradering till den befintliga småtrasiga gamla gruppen, ärvd från de tidigare husägarna.
 
Över 30000st. Jag skulle helt enkelt vilja ha de här möblerna för att de är riktigt snygga och skulle passa perfekt hemma hos mig.
 
Ca 30 000

För drygt 2 år sen totalförstördes vårt hus i en brand. I december 2020 ( 2 år efter branden) fick vi äntligen flytta in i vårt nya hus. Allt som kan gå fel under en byggprocess gick fel, vi fick till slut köpa en ny tomt och börja om på nytt. Vi sitter just nu och letar utemöbler för att äntligen kunna njuta av att kommit hem igen. Dessa hade vart perfekta till vår altan
 
Över 30,000 produkter!

Efter att ha kämpat med att skruva, limma, putsa och olja våra gamla utemöbler varje vår
skulle matgruppen Nice förgylla sommaren och höja utelivet så det förslår!
 
Över 30 000 produkter!

Trall la la, så mycket trall vi la,
nu ska vi ha det gött och bra.
Så tänk att få Nice till vår terass - det blir som en bohuslänsk riviera!
Vi kan sitta ute hela sommaren, vi kan vara många flera.
I trä och vitt, med luftigt snitt
till bords vi soliga dagar kan spendera.
 
Över 30,000 produkter!

Som nybliven husägare med en stor altan känns vårt lilla cafebord malplacerat.

Skulle vara grymt att kunna bjuda in vänner på ett coronasäkert avstånd.
 
Svar : Över 30 000!

Vi började bygga en altan i somras och har nu bara trappa, räcke och att klä in sidorna kvar. Det skulle verkligen vara en sommardröm att få sätta en sådan fin matgrupp som Nice från Bra Sommarmöblers egen kollektion Selected Outdoor där.
 
Över 30000 fina produkter!

Då vi inte kan åka till Nice
Får gärna Nice åka till oss.
Älskar Brafabs sortiment.
Har nu 1 vitt trädgård på vårt gamla trädäck och bara 3 fällstolar. Bordet är lite sönder och ommålat. Snart finns det ej mer.
Era fina vita textilenestolar behöver ju knappt någon service. Lätt att torka av. Vi har barn. Bordet med iläggsskivan hade passat så bra i solen på vårt planerade trädäck. Det gamla är inte fint.
Då vi har så många projekt på huset och garage, förråd o trädäck har vi ej råd med nya möbler. Senare köper vi gärna 2 solsängar i vitt att ha på nya trädäcket bredvid poolen. Givetvis Brafab.
 
Svar: över 30 000 produkter

Min/vår motivering är för att vi just nu äger ett bord från en stor möbelfirma som är så otroligt opraktiskt. Varenda uns av smuts samlas där och svårt att få rent. Ja visst kan man sån där lättrengörlig duk över, men det är inte lika snyggt.. :) enligt vårt tycke.
Så en snygg möbelgrupp för uteplatsen vore underbart.
 
Svar: över 30.000 produkter

Förra sommaren målade vi om altanen i vitt för att vår dotter vill ha vitt. Hon tar studenten i år och vi har behövt byta våra altanmöbler i 3 års tid. Det skulle verkligen bli kronan på verket och dessutom kännas tryggt när farmor tar plats i stolen.
 
svaret är övertrettiotusenproduktet
Efter många års renoverande på vår sommarstuga som i vår avslutas med nybygge av utedass vill vi mer än gärna sitta i en nyvunnen sittgrupp på något av våra trädäck och njuuuta av semester utan byggtankar...men då kommer vi säkert på något nytt projekt för nästa sommar.
 
Svar: Över 30 000 produkter.

Skulle passa perfekt till nya huset som vi bygger. När vi köpte radhuset som vi bor i nu fick vi erbjudande av tidigare ägaren att köpa deras utemöbler (vi flyttade från lägenhet) tyvärr gjordes detta osett och till överpris då bordet har brännmärken från deras elektriska grilltändare. Så om denna fina möbel vinns så slipper vi släpa med oss de extremt slitna möblerna vi har idag, samt att vi slipper köpa nya utemöbler med obefintliga pengar efter husbygget.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.