lnilsson lnilsson skrev:
Absolut!
Förstår inte hur den/de som drog in det ursprungligen tänkte, det var verkligen skitfult (och känsligt ifall man skulle fastna med nåt i den).
Inte alls ovanligt, många vill ha in fiber enkelt och bara ansluta en router senare.
Sedan ska det självklart finnas ett kabelskydd monterat.
Många installationer blir inte bra för fastighetsägarna utifrån att de vill att det ska vara enkelt för dem och inte får kosta något extra. Sedan finns det också entreprenörer som bara vill göra det enkelt.
Så det finns inget entydigt svar på din fråga;)
 
Har fått "övertala" många om sin lite galna tilltänkta placering av cpe.
En ville ha sin monterad 1.20 upp mitt på en köksvägg, en annan precis bredvid diskmaskin. Andra har gjort upp en plan om hur ducten ska dras, priset tar nog den som ville att vi skulle gå via badrummet under duschkabin, bakom toan och ut i hallen. Personen fick INTE som den ville. Drog över vinden istället.
 
  • Gilla
AndersS och 1 till
  • Laddar…
Eller i en gammal stadsdel med stenlagda gator där ducten fanns förberedd på ena sidan av huset men kunden ville bestämt att den skulle dras från andra sidan fastigheten, dvs riva 40-50 m kullersten och kulturminnesmärkt område. Kunden var i kontakt med olika enheter inom kommunen och fick tydliga Nej. Ändrade då till att säljare "lovat". Slutade med att kunden fick erbjudande om att kostnadsfritt få riva avtalet.
Sedan får ni gissa om kunden accepterade att riva avtalet eller om installationen gjordes från den sidan där kunden "absolut" inte ville ha anslutningen.
 
  • Haha
[SKPG]Zamora
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.