Vinn massagedusch för kräsna husägare

Hansgrohe Raindance Air 240 Comfort Showerpipe, med tak- och handdusch och AirPower-teknik.

Egentid i badrummet är kvalitetstid. För dig som verkligen vill unna dig spakänsla rekommenderar vi deltagande i veckans tävling. Denna veckan tävlar vi nämligen ut takduschsetet: Hansgrohe Raindance Air 240 Comfort Showerpipe - med Bygghemma och Hansgrohe Sverige.

Setet innehåller både en takdusch och en handdusch, och du bestämmer själv om du ska ha effekten av ett lätt sommarregn eller en koncentrerad massagestråle. Effekten regleras rent tekniskt med hjälp av en tillsatt luftstråle. Förutom AirPower-tekniken är setet även utrustat med Quick Clean kalkskydd som gör det enkelt att hålla rent duschdelarna.

Totalt värde cirka: 4 700 kronor

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du bör vinna.

Fråga: Hur lång garanti är det på Hansgrohes duschset?


1. 1 år
X. 2 år
2. 5 år

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 26 augusti

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Bygghemma. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Bygghemma och Hansgrohe för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
KikiA
  • Laddar…
Svar: 2. 5 år

Efter att ha flyttat till hus med duschen i lagom pann-höjd så saknas takduschen från lägenheten, att återigen få känna vattnet landa från ovan skulle vara guld värt!
 
D09
Svar 2

Ska dra igång med badrummet i källaren snart och det hade varit perfekt att få lite hjälp på vägen

En vinst skulle generera mindre övertid på jobbet och mer tid i källaren 😄👍
 
Svar: 2

Behövs massage efter allt slit med renoveringar för att slutföra och få klart det sista i badrummet.
 
Svar: 2

Vi behöver riva ur badrummet och "gör om, gör rätt". Den gamla duschhållaren hänger ihop med ståltråd och är så gammal att den har en varmvattenkran och en kallvattenkran. Det här duschsetet känns rätt, och är den sparken vi behöver för att få det gjort.
 
A
Svar: 2

Massagedusch från Hansgrohe ger lyft och hopp
både för ett trist badrum och en trött kropp.
 
5 år

Det nya badrummet i sommarstugan närmar sig färdigställande. Golvvärme, handdukstork mm finns redan inköpt men duschen saknas. Både sommarregn och massagemöjlighet vore pricken över i :)
Obyggd duschplats i renoveringsfas med synlig golvvärme och öppen dörr.
 
5 år !
Vår FM Mattson har inte levt upp till förväntningarna, bytte för 3 år sen och redan slut och ser allmänt nerkörd ut, vore därför kul att få prova något nytt
 
Svar: 5 år

Med badrumsrenovering som sista punkt på listan i vårt nygamla hus skulle en dusch-vinst vara en lättnad i den sinande renoveringsbudgeten.
 
Svar 5 år
Jag är konstant skitig så behöver ny dusch , har renoverat fasad hela semestern och nu vill frugan renovera tvättstugan och nedre badrum. Så jag kommer att behöva långa massage duschar efter allt arbete hemma.
 
Svar 2

Vi har kvar originalduschen från -69 som vi använder dagligen. Den är igenkalkad sedan årtionden och man blir liksom nästan blästrad när man ska gå upp och ta sin tidiga morgondusch innan dagens slit. Den där nya duschen vore en ren dröm att vakna upp till!
 
Svar 2. Håller på med husbygge,och denna skulle sitta som pricken över i:et i ett fint hus!
 
Hej
Vi har precis förköpt oss på ett 20-talshus med vad som mer påminner om ett slaktkar än ett badrum.
Lite hjälp på uppdateringen skulle uppskattas...
 
T
Svar 2: 5 år.

Vi har precis köpt vårt första hus och badrumsrenovering står på prio ett, så detta hade vart ett klockrent bidrag till vår första renovering :)
 
D
Svar 2.
Hade varit trevligt att ha lite nytt och bekvämt i badrummet. Väntar fortfarande på godkännande för badrumsrenovering har snart gått 2 år sen jag ansökte och har tjatat på de. Börjar bli rätt ordentligt trött på badrummet. Tog bort gamla torkskåpet för plats för tvättmaskin och torktumlare ser för jäkligt ut bakom ser ut som inte finns något under bara betong. Hade varit skönt kunna sätta in och njuta av regn dusch vilket sambon ser fram emot medans vi väntar på godkännandet.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.