Svar 2 upp till 6 månader.
Skulle passa perfekt i sommarstugan jag och min bror har tillsammans. Då de är sladdlösa är de lätta att stuva undan när man är där och inte vill synas och lätta att sätta upp när vi åker därifrån men ändå vill ha koll på läget !
 
Svar: upp till sex månader.
Med ett stort gammalt hus på landet med kameralöst larm vore en sladdlös Netgear Arlo det ultimata komplementet. Med två kan mer utrymme övervakas. Toppen!
Efter noggran jämförelse av produktdata med likvärdiga kameror vinner Arlo'n stort. Det självklara valet för mig blir denna kamera, antingen jag vinner den eller köper den online.
Fast vinst vore roligast ;)
Med vänlig hälsning, Göran
 
Svar 2 upp till 6 månader

Det är precis vad huset skulle behöva då det alltid kommer finnas folk som aldrig kan lämnat tillbaka det dom lånat ute på tomten som våran gräsklippare skulle verkligen behövt den i sommar 😤
 
Svar: 2 upp till 6 månader

Motivation: Fler fastigheter i grannskapet har fått påhälsning av oinbjudna nattliga gäster. Med en kamera så kan man förhoppningsvis få dem på bild och på så vis få stopp på dem.
 
Svart: 2
Med nya Netgear Arlo kan jag på mina bikupor hålla koll
Mot barn och björn och kanske troll...
 
2.
Önskan att med egna ögon kunna studera hur våra ungdomar bär sig åt för att våldta ett normalt hus (och framför allt kök med skafferi och diskbänk) när vi vuxna inte är hemma...
 
Svar: 2 och 3 står 4-6 months på sidan.

Då vi bor på landet och har två små verandor utanför dörren och inget titthål då ser vi inte vilka som står utanför så det skulle vara kanon så man inte skulle behöva vara rädd när man öppnar dörren. Sen är det ju en säkerhet när man inte är hemma att man kan filma det som händer hemma. Så kunde man ju testa och filma hundarna och de vad de hittar på när man inte är hemma ☺ Man kan hitta på mycket roligt och säkert med de kamerorna ☺
 
2. Upp till 6 månader.
Vi har länge sökt kamera ute men de är väldigt dyra. Med denna kamera skulle vi kunna känna oss mer säkra i vårat hem när jag är på jobbresor och min fru är hemma med barnen själva så skulle hon känna en lite mer trygghet när jag inte är hemma.
 
6 mån batteritid-
ett utmärkt sätt att följa det ämne man vill ha kontakt med.
 
2. Upp till 6 månader

Tyvärr så verkar det bli mer och mer inbrott i samhället. Dessa kameror kanske kan få tjuvarna att fly huset. Bäst av allt så slipper man dra sladdar hit och dit när man intallerar dem. Det skulle passa mig och mitt hem.
 
Det rätta svaret är fantastiska 6 månaders batteritid.
Jag skulle verkligen bli mycket mycket glad om jag var en lycklig vinnare då jag har blivit utsatt för identitetsstöld ett flertal gånger samt haft inbrott så jag känner mig tyvärr inte längre trygg i mitt egna hem, så skulle jag ha denna kameran så skulle jag äntligen kunna känna mig trygghet igen och må bättre psykiskt och fysiskt då jag slipper oroa mig hela tiden.
 
Svar: 2) Upp till 6 månaders batteritid.

Vi har en liten stuga i skärgården. Det händer att någon går in, oftast bara för att få skydd mot väder och vind när de sökt nödhamn. Då och då har konjaken druckits ur och skafferiet skattats, men nöd bryter lag och vi har aldrig blivit upprörda över stuglånandet, även om man skulle uppskatta en lapp med namn och några förklarande ord från besökarna. Visst har även vi haft inbrott där saker försvunnit, men de få pinaler vi absolut inte vill förlora gömmer vi undan när huset står tomt. Att kameraövervaka stugan mot inbrott är meningslöst eftersom det tar timmar att åka dit.
*
Jag vill däremot använda kamerorna till att hålla koll på utsikten över klipporna och vattnet! Den jag saknar så det svider när jag inte är där.
Jag skulle sätta upp ett par blindfönster på väggarna i lägenheten i stan, med bildskärm på bakomliggande vägg som visar det kamerorna i skärgården ser. Ett par "fönster" direkt ut mot skärgården skulle göra det lättare att stå ut med sommarens arbetsveckor i stan men framför allt med de långa vintermånadernas knog.
När snön sandsaltats brunslaskig längs stadsgatorna är den fortfarande vit och orörd över skärgårdsklipporna och havsisen.
Jag skulle kunna se när de första vårblommorna slagit ut i skrevorna och kanske t o m en glimt av sälen som ibland sägs vila ut på strandhällarna.
Under de suraste, slaskigaste och gråaste vintermorgnarna, när himlen hänger så blytung över stan att man knappt orkar upp i morgonmörkret, skulle skärgårdsfönstren få visa en nedsparad junimorgon, en med solglitter i vattnet och förgätmigej-blå himmel över de blankslitna klipphällarna.
 
  • Gilla
Noseone
  • Laddar…
Svar nr två.
Precis vad jag behöver! Förutom att det vore bra att få en och annan tjyv på bild och kanske även någon ovanlig fågel vid "pippbaren" så skulle jag verkligen vilja ha koll på mina hundar under dagen när jag arbetar. De är lättstressade och stökar med mycket när jag är borta. Med detta kunde jag, förutom att hålla koll i skarpt läge, även ensamhetsträna på ett helt annat sätt. Man kan lämna dem, och hålla koll, så snart de lägger sig och tar det lugnt så "kommer man hem". Ja, jag har funderat på hur jag skulle göra för att fixa detta... men ja, detta är ju perfekt!
 
Svar 2. Upp till 6 månader.

Vi hade nyligen påhälsning hemma, larmet gick och jag fick meddelande om detta. Jag åkte hem från jobbet direkt och såg att någon varit inne vårt uterum. Personen blev antagligen skrämd av larmsignalen och lämnade platsen utan att ta med sig något vad jag vet.
Då tänkte jag att det hade varit bra att fått en bild eller film på förövaren/förövarna.

Nu i efterhand så har tanken slagit mig att "vad händer om man kommer hem mitt under pågående inbrott"?

Det skulle komma väl till hands med ett kamerasystem som först och främst visar om det är skarpt läge eller falsk alarm. Det är säkert inte roligt att se ett inbrott "live" hemma men man ser ju vad som händer iallafall och har rättsliga bevis.
 
Svar: 2

Perfekt att bygga vidare på det smarta hemmet med dessa trådlösa kameror :)
En kamera skulle placeras inne vid entrén, med motion detection aktiverat dom tider jag inte är hemma.
Kamera två skulle placeras ute i trädgården, även denna med motion detection aktiverat under dom nattliga timmarna. Då skulle jag kanske få svar på vem av grannkatterna som skiter i mina rabatter :p
Sedan är frågan om man inte skulle skaft en tredje kamera till carporten, här skulle jag nog aktivera motion detection efter behov, för att slippa massa "alerts" i onödan.

Att man inte behöver dra varken el eller nätverkskablar är ju enkelt & smidigt!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.