Svar: 2

Huset är färdigrenoverat men mina 400 000 flickor behöver tak över huvudet. Bikuporna ska jag snickra själv och ramarna likaså. Med Makita går alla tekniska finesser att lösa. Glad blir jag men gladast blir nog bina.
 
Rätt svar är 2. Det krävs inget verktyg.
Kommer väl till under vårt renoveringsarbete i ett gammalt hus
 
Svar: 2 - Inga verktyg behövs

Bor i stort hus från 1850-talet, men blev änka för några år sen så behöver hjälpande hand av verktyg som kan fixa massa saker med kvalité.
 
2. Det krävs inga verktyg för bladbyte

Det blir och bygga ut huset med badrum och bastu till våren. Jag kan tänka mig att Makitas multimaskin som är många maskiner i ett, att den är till stor hjälp på bygget. Framför allt så bidrar den till säkerheten på bygget då maskiner lite här och där och ett spindelnät på golvet av elkablar till dem kan leda till olyckor.
 
Svar 2.

Motivering: Vill haaa :)
 
Svar:2, det behövs inga verktyg.
Jag visste inte att jag behövde en sådan maskin, men nu vet jag!
 
Svar 2 inge verktyg behövs.

Skulle vara så skönt o slippa låna svärfars Biltema multiverktyget. Den är verkligen inte rolig o använda.
 
Rätt svar är: 2. Det krävs inga verktyg för bladbyte

Sonen och jag håller på att bygga en bod. Han tjatar hela tiden på mig om hur bra alla möjliga nya verktyg är men jag tycker det går bra med fogsvans, hammare, stämjärn osv. Då tröttnar han och går till datorn. Kanske man borde skaffa lite moderna verktyg till honom så att han vill vara med mer och så vi kan bygga tillsammans.
 
Rätt svar är 2: det krävs inga verktyg

Vi har köpt vårat första hus jag och min fru. Vi håller på med en stor renovering. Med bl.a. Köksbygge, sen i detta hus så är mycket av VVS dragit i väggarna och blandaren sitter där med, så jag ska göra inspektionshål i vissa väggar och utrymmen. i dag har jag en noname maskin låter som ett mindre jumbojet och luktar bränt när det påfrestas. Så en makitat multi skulle vara perfekt :)
 
Hej!
Svar: 2. Det krävs inga verktyg för bladbyte

Jag tänkte hjälpa tre andra hushåll/personer med deras renoveringar efter flytt, och har en liten "baktanke" med det.... Jag ska själv flytta och renovera om ett halvår! :) Med bra verktyg kan jag fixa jobben snabbare hos mina vänner (=mer tid åt mig själv). Detta verktyg skulle helt enkelt ge mig mer fritid och ett lyckligare liv! :)
/ MaX
 
Svar nr 2.
Min motivering är jag har köpt ett hus för 6 månader sen och är mitt i renoveringen och den multiverktyget jag har nu är en Meec och den vibrerar nått så kopiöst och låter så hemskt så katten slirar iväg och gömmer sig direkt ☺
 
Svar: 2

Visste inte man kunde använda denna som bilden visar. Blir ju bättre/rakare snitt än om jag skulle köra med sticksågen. Det vore ju perfekt för mig som snart har lagt klart laminatgolv i sovrummet. Då det återstår tre rum som jag ska lägga nytt golv i likaså.
 
Rätt svar: 2, inga verktyg behövs.

"En stackars husägare i Falun med handsågen fick slita
För att göra livet lättare kom en önskan om en multicutter från Makita
Med handsågen allt blev snett
Men i drömmen han log brett
Att allt blir löst med en maskin från Makita kan man lita"

//Benny
 
Rätt svar: 2

Behöver man motivera ett starkt ha-begär?? :)
 
Rätt svar är 2. Det krävs inget verktyg.
BRING ME THE GOOODIES
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.