Svar: X. När du greppar handtaget

Tigersåg Ryobi RRS1801M One+

Varför: Har precis köpt en lägenhet så nu är det dax att riva ut väggar och börja renovera.
 
Svar x när du greppar handtaget

En spikpistol skulle fixa nya lister och finliret som en dans.
 
richardtenggren
Svar: X. När du greppar handtaget

Spikpistolen är favoriten! perfekt för lister

Varför: Familjen kommer att flytta till ny lägenhet inom en snar framtid och ska under tiden renovera nuvarande lägenhet, blir alltså en hel del byggande en tid framöver, vilket då skulle underlättas med dessa verktyg!
 
Redigerat:
Svar: X. När du greppar handtaget.

Det är svårt att välja en favorit när man idag flyttat in i ett renoveringsprojekt utan att ens äga så mycket som en skruvdragare...
 
Svar: X, när du greppar handtaget.

Spikpistol Ryobi R18N18G-0 One+ 18V
Övervåningen ska renoveras, skulle sitta fint att skjuta lister med den.
 
Svar: X. När du greppar handtaget

Mitt val: Sticksågen

Motivering: De senaste projekten hemmavid har inneburit en del kapande, och då jag saknar en sticksåg så är det den jag är mest i behov utav, det blir inte lika bra med en tigersåg :) Så möjligheten att vinna hela paketet är för bra för att vara sant!
 
Svar - X

Favoritprodukt- Sticksåg

Motivering
Med detta kitt skulle renoveringen av källaren flyta på mycket smidigare än vad det gör just nu.. Byggandet hade blivit mycket roligare med bra verktyg!!
 
Svar x

Skulle säga att alla vertyg är favoriter och skulle komma till användning. Men måste jag välja ett vertyg är det spikpistolen. Ska snart isolera garaget och slippa använda hammaren till att sätta upp panelen hade varit guld värd. Får lätt ont i handen av spikande så att minska detta och slippa ta pauser ofta hade varit kanon. Kan man ju även så här i halloween tider leka cowboy och springa runt och skjuta i garaget.

Men har ett stort behov av alla vertyg då det finns mycket att göra med huset. Har inga riktiga vertyg själv utan får låna ihop hela tiden när jag ska göra något. Dessut har min enda batteridriva sak, en borrmaskin lagt av.
 
Redigerat:
Svar: X. När du greppar handtaget
Favoritprodukt: Spikpistol Ryobi R18N18G-0 One+ 18V

Ska under vinter/vår regla upp och klä 350 m2 innertak på vår oinredda vind och saknar en spikpistol som hade varit guld värd i denna situation. I övrigt så kommer man behöva kapa och skruva väldigt mycket innan det blir klart så denna verktygsuppsättning skulle bli mycket uppskattad.
 
Svar: X. När du greppar handtaget

Eftersom jag jobbar heltid och försöker umgås med familjen på helgerna så är den enda tiden jag kan renovera på kvällarna när barnen gått och lagt sig och då får man försöka låta så lite som möjligt. En R18N18G-0 One+ 18V spikpistol till alla lister, innertak och paneler hade varit fantastiskt för att inte väcka barnen när jag försöker få klart alla påbörjade renoveringsprojekt. Om jag inte slutför något snart så kommer nog arga snickarn och hälsar på...
 
Redigerat:
Svar: X. När du greppar handtaget

Borrskruvdragare Ryobi 18V Kit RCD1802-LL13X One+

Som praktikant pluggar jag för att bli snickare och behöver alla verktyg i det här verktygspaketet men skruvdragaren är mest verktyget jag använder oftast.
 
Svar X, när man greppar handtaget

Favorit e spikpistolen.

Kollade massor på alla verktyg jag skulle köpa när de blev husflytt o renoveringar....men efter att ha insett att de inte är så billigt att renovera även om man gör saker själv så har det blivit att låna både det ena o andra verktyget av kompisar istället. Kunde va skönt att ha en egen uppsättning istället:)
 
Svar: X när du greppar handtaget.
Favorit: Spikpistolen.

motivering: med en batteridriven spikpistol så slipper jag bära min stora tunga kompressor upp o ner för trapporna hela tiden när jag ska spika.
 
Woowee här har jag chansen, fick reda på för ca 2 veckor sedan att vi väntar vårt 3:e barn. Då vi bor alldeles för trångt så tvingas vi nu bygga ut.

Kom hem från banken i eftermiddags, lite halvbesviken då lånet vi kan ta inte kommer täcka det utbygget vi behöver göra för att alla barnen ska få varsit rum, men med det här kittet så kommer det bli lättare att försöka göra så mycket själv som möjligt..

Favoritprodukt är absolut tigersågen, försök att såga upp tak å riva för tillbyggnaden med bara en fogsvans ;)

Håller tummarna och längtar oerhört tills nästa fredag!! Ha en underbar helg alla...
 
Rätt svar är X,när man greppar handtaget

Jag skulle gärna vinna för att få bra verktyg så att jag kan bygga ett vindskydd till min älskade frus hästar, nu går de ute på en äng och har ingenstans att skydda sig. För att få ha dem kvar så måste hon bygga ett vindskydd åt dem, ,ja eller jag måste göra det.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.