Svar: 4 gånger snabbare är rätt svar.

Motivering: Vi har precis köpt hus i ett i ett område som vi inte känner till speciellt mycket då därför hade det varit tryggt med att kunna övervaka huset så min älskade fru hade kunnat känna sig lugn med premium produkter från D-Link.
 
Svar: 4ggr snabbare

Vi har en hundgård och cloudkameran skulle vara perfekt för att kunna se att allt är bra med hundarna under dagen.
Vi har även ett hus med många vinklar och vrån som gör det svårt för signalerna att nå fram, perfekt för blivande tonåringar i huset!
 
Perfekt att hålla koll på hunden när man jobbar.
Grannen när han tjyvar rosorna.
För frugan så hon kan se att man utför arbetssysslorna hon gett en utförs.
 
Motivering: Jag är rädd om mina barn
 
4 gånger snabbare !
varför just jag ska vinna är är därför att efter jag läst om detta nätverk och kommit till insikt om hur de fungerar är detta vad jag behöver .
 
4 gånger snabbare.

Vi bor precis i utkanten av samhället och har skogen som närmsta granne på ena sidan av trädgården. Vi har nattetid ofta besök av skogens djur, det syns på morgonen, men det är sällan vi ser dom.
Med en trådlös utomhuskamera hade vi kunnat få veta vilka som är här och hälsar på och äter i våra trädgårdsland och på våra nedfallna äpplen på hösten.
Inte för att det gör något att de äter, vi gillar skogens djur, men det vore kul att få se dom någon gång också.
 
Det är 4 ggr snabbare! och har dessutom bättre täckning oftast än den gamla standarden.

Vi har ett sommarhus i Stockholms skärgård, med ett långt sluttande tak, som vissa vintrar samlar på sig enorma mängder snö. Jag har bestämt att det måste skottas när det ligger kvar mer än 75 cm snö, DCS-2332L utomhuskamera skulle jag sätta i skorstenen med utsikt över snödjupet för att veta när det är dags att åka ut och göra jobbet!

Dessutom skulle jag få lite koll på evt tjuvars bil som skulle dokumenteras om den parkeras nedanför huset.

Routern med avancerad brandvägg skulle skydda internetuppkopplingen och samtidigt dela internetuppkopplingen så att hela vår familj kan vara uppkopplad samtidigt, perfekt lösning för oss!

P1010676_pippi.jpg
 
4 gånger snabbare än 802.11n

Nyinflyttade och nyblivna villaägare. Förra ägaren hade larm, men vi tyckte abonnemanget med en hög månadskostnad var alldeles för dyrt. Engångskostnad, att äga sina egna kameror och själv bestämma när, hur och var de placeras och används känns självklart och DLinks sortiment tillåter precis det.
 
Byggstressad

4 ggr snabbare

Att med DLink på håll ha koll, gör dig inte furiös

men det gör tjuven både nervös och arbetslös

Tjuven tar sig in för att bryta och plötsligt tittut

och du ser inte en enda snut

Det är DLink som dig näpet och lätt har dokumenterat

något du på innan kanske borde ha funderat

Katten Måns ligger lat och glad i soffan kvar

förvissad om att du inga av våra grejor tar
 
Svar: Upp till 4 gånger snabbare.

I vårat stora hus har vi svårt att dra kablat nätverk. Med hjälp av Dlink kan vi både surfa trådlöst och samtidigt få tillfälle att fånga räven på bild.
 
Svar: Upp till 4 gånger snabbare.

Bättre koll och bättre fart i det trådlös vore väldigt trevligt. Då har man nytta av det både hemma och borta!
 
Svar: 4ggr snabbare

DLink-routern står redan uppskriven på önskelistan sedan innan. Kameran vore en grym bonus då jag ofta är på tjänsteresor och huset står tomt och jag inte har en aning om vad som väntar varje gång man kommer hem.
 
Svar: Upp till 4ggr snabbare

Motivering: Med D-links övervakning kan vi själva övervaka huset när vi inte är hemma och slipper oroa oss för att någon utomstående har tillgång att aktivera kameran utan att vi vet om det.
 
Svar på frågan: 4ggr
Motivering:
JAG VILL INTE komma hem efter en resa till fjällen och upptäcka att huset är upplyst som en julgran för att siste man glömde släcka de flesta lamporna (förutom två av fönsterlampor som var satta på timer).

JAG VILL INTE komma hem efter en resa till fjällen och upptäcka dörren till frysen står på glänt, så att den och husets värmesystem har krigat om kontrollen över rumstemperaturen.

JAG VILL INTE komma hem efter en resa till fjällen och upptäcka att den halva gris som köptes till jul luktar lite väl död efter den lilla fadäsen med frysdörren.

JAG VILL efter just en sådan resa till fjällen, ha en ÖVERVAKNINGSKAMERA från Dlink.
 
Motivering: Med nyinstallerad fiber sedan någon vecka tillbaka måste vi satsa på bra kvalitet från D-link så vi enkelt kan övervaka när våra barn själva kommer hem från skolan. Det känns tryggt, tack D-link för att ni gör det enkelt!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.