700W
Med mitt skiftjobb slarvar jag med maten och får i mig för lite vitaminer. Äter tabletter, men med en råsaftscentrufug skulle jag ju kunna dricka vitaminer och andra nyttigheter varje dag
 
700 w

barnen här hemma älskar juice och dricker gärna flera glas om dagen. Men en råsaftcentrifug skulle vi kunna få användning för alla äpplen som annars hamnar på tippen. Och att barnen skulle få lite mer intresse att vara med i köket. Sen är det ju så klart att den skulle göra sig bra i vårdat ny renoverade kök. :)
 
Svar 700 W.
Jag har i flera år ägt och använt en juicepress, men tyvärr så gick den sönder i höstas. Jag brukar bara köra ett eller ett par glas men jag fick för mig att jag skulle musta en större mängd äpplen men då började det ryka och lukta bränt så den var bara att kasta. Dessa maskiner är förmodligen inte till för att arbeta med större mängder åt gången så det är väl därför man skall göra färskpressad juice varje dag.
 
Svar 700W

Då mina föräldrar hemskt gärna hade velat ha en sådan i julklapp och de själva (ännu mindre jag) har möjligheten att skämma bort dom med en fin dyr julklapp. Jag hade blivit så glad om jag hade kunnat ge dem denna lyxiga maskin. Så förvånade och glada de hade blivit.
 
svar 700w

med denna maskin jag pressar frukt som grönsak och till råsaft centrifugerar och ur pipen det rinner härlig vitamin
 
Svar: 700w
Om jag vinner den ska jag ge bort den i julklapp till min sambo. Han är väldigt hälsomedveten och skulle älska den.
 
Allt 2 700W

Då både våran råsaft centrifug och vatten kokare gått sönder inom loppet av ett par månader, (centrifugen sög upp äppelmust som klibbade igen motorn och vatten kokaren läcker) så skulle detta vara en väldigt trevlig julklapp. brukar inte ha tur i tävlingar men det vore trevligt om det inte stämde den här gången.
 
2. 700 W

Tänk vad gott med juice!
 
700w
En lyxmaskin för att ersätta min handdrivna
 
700 W

Alla hälsospecialister säger med en mun: ät mer frukt och grönt. Att göra det i flytande form är ett effektivt och snabbt sätt att få i sig dagsbehovet och ibland kanske lite mer för att det är så gott och så lätt att åstadkomma med en råsaftcentrifug. Passar stor och liten, gammal eller ung, så alla 3 generationer i vårt hushåll skulle ha glädje av priset.
En ny vattenkokare skulle i och för sig inte heller vara fel. Det är en apparat som är lika viktig som spisen hos oss.
 
700w.

En centrifug för äpplet har vi redan, men en vattenkokare med termostat saknar vi! Som kaffenörd är det nödvändigt att kunna styra vattentempen i pressokannan, så den skulle verkligen komma till nytta hemma hos oss.
 
Svar: 700W
Årets julklapp inte utan skäl, vad den kan göra behöver vi så väl. Vitaminer på lättätet sätt, råsaftcentifugen ligger i tiden helt rätt.
 
Svaret är 2. - 700 watt

Med denna som hjälp i köket, blir det smidigt och lätt att fixa juice i frukoststöket.
Tack vare denna energikick, möter vi dagen glad och pigg!
 
Svar: 2. 700w

Tänk vad friska hela familjen ska vara i vinter med en råsaftcentrifug!
 
2. 700 watt är mitt svar
hoppas vinna denna då jag gillar att mixa och smaka nya smaker
nyttigt och kul på samma gång hoppas på tur
Titti
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.