Hej,

är det någon som har erfarenhet av Krispol garageportar. Hittade en återförsäljare idag som tar 19000kr för en komplett 5m bred port med motordriven & fjärrstyrd öppnare, 40mm isolering.De tillverkas tydligen i Polen.

Måste bestämma för en port ganska fort pga tidsbrist och denna är ungefär 10000kr billigare än den näst billigaste hitills. Vet bara inte hur dom står sig kvalitetsmässigt.

//samba
 
Det verkar som om du har sonderat marknaden. Har du lust att lägga ut information om priser och övrig information om de märkan du kollat på?
/CC
 
Har inte kollat så extremt mycket, hittade återförsäljaren för Krispol på Blocket. Jag kommer beställa en 5m ifrån dom imorgon. Finns några som specialiserat sig på att ta in portar från lågkostnadsländer.

Alternativet var en port ifrån Crawford, samma storlek med motor för 26000kr med hälften så hög panel som den ovan, lika mycket isolering.

Tittade även på Hornbach, dom skulle ha 25000kr + kostnad för motor.

Detta är allt jag kollat noggrant förutom det som går att hitta priser på nätet.

//samba
 
Tack för det. Jag antar att det blir så dyrt eftersom privatmarknaden är så liten på stora portar. Jag skulle vilja ha en 5,5 m takskjutsport med fönster. Tänkte kolla industriportar, men det är nog säkert inte billigare.
/CC
 
Jag har en krispol port med motor fjärr och kodlås. Den är 3000*2250. Finns även en annan tråd i ämnet. Den ser ut som vilken Crawford eller Hörman som helst. Inga problem att montera men man får nog ha lite tålamod då det inte fanns någon Svensk eller engelsk manual. De som jag fick var på polka och tyska. Men det finns ett företag på nätet som heter Flexiforce och de har port som ser nästan lika dan ut som Krispol så jag gick mycket efter den. Jag har kort på installationen om det skulle underlätta för någon ; [smiley=vrolijk_26.gif]
 
Har inte fått porten ännu, den skall dyka upp om ca 3 veckor. Både min tyska och polska är lite ringrostig, tar tacksamt emot hjälp om problem uppstår.

//samba
 
Inga problem jag hjälper gärna till om du får problem.
 
Porten sitter på plats, ser riktigt snygg ut. Tog 1,5 dag att få upp och ett antal samtal till återförsäljaren pga dåliga instruktioner som dessutom var på polska.
Har lite finjusteringar kvar som får göras i mellandagarna.

//samba
 
Tack så mycket för era tips .Beställde precis en offert på en port som är 4 meter bred och issolerad . :)
 
Adam32, blev det en Krispol för dig oxå sen?
 
Nej jag har inte fått tag i firman som säljer dom ,skrev några rader till killen på Blocket men har inte fått svar .Någon som vet hur man når firman som säljer portarna i Sverige vore tacksam för svar :)
 
Ett stort tack . :)
 
K
Du ringer 036-777 77 77 eller skicka mail via hemsidan till genaeralagenten www.krispol.se
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.