Väldigt trevlig sida, tack så mycket!
 
Lagom billig enhetsfrakt har de också. Nackdelen med det är att man (jag) lätt köper så väldigt mycket mer än bara den grejen jag för tillfället behöver.
 
Jag har handlat från dem några gånger nu och det funkar mycket bra. De säljer även momsfritt om du har VAT nummer i Sverige. (TS55:an kom igår och i morgon ser det ut som att skenorna kommer :))
 
Min
 
pär h skrev:
Min
Du skriver att min är bäst, men jag tror egentligen att det är din som är bäst. :)
 
DSCN2051.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Jaså bara det, bara att hiva fram lite mynt så är saken biff.
Jag vill ju inte vara utan en värdecheck. :wow:
 
Ja, Festool Toolpoints är så otroligt fördelaktiga :) Får ICA:s bonuspengar att blekna...
 
Fick samma brev nu i dagarna. Lite ovanför det som syns på skalmans bild står det att Toolpoints systemet försvinner snart. Tror det är vid årsskiftet, men jag är inte helt hundra. Tyvärr kan jag inte kolla då jag inte gillar att rota i soporna (där Toolpoints hör hemma...).
 
Ja det står att det försvinner den 31 december.
Mina 39 toolpoints som är värda en förmögenhet kommer att upphöra att existera.

En tragedi helt enkelt. :cool:
 
phl skrev:
Ja, Festool Toolpoints är så otroligt fördelaktiga :) Får ICA:s bonuspengar att blekna...
Jag köper mycket roligare saker för mina toolpointcheckar än jag gör för bonus från ICA.
 
Fick också detta brev!

Är inte min ctl-26 som jag redan har kompatibel med Ts-55:an??? ;)
 
CXS på väg från Gerschwitz :) Blev några extra T-LOC systainers också för allmän uppgradering så slipper man bli besviken att nya lådan inte kan monteras ihop med de gamla som man vill.

Kommer att utvärderas mot min gamla trogna C12:a. Det tog många och långa funderingar innan jag bestämde mig. Det första självklara valet var ju att köpa en ny C12 Li och sälja min gamla men efter att läst bl.a. denna tråd så föll valet på CXS. Känslan är att man behöver 2 dragare av flera olika anledningar, reserv, olika prestanda/ändamål, om kompisen eller frugan ska hjälpa till att skruva o.s.v. Hade jag startat från noll skulle jag köpt C12 Li / T12 (smaksak) då de maskinerna är mest allround.
 
Ja, CXS är bra, men den ger inte alls samma intryck som ex T12. Jag hade aldrig klarat mig med enbart den. Min T12 har fått klara allt från att dra karmhylsor i nya fönster, vilket väl är på gränsen vad den klarar.
CXS väger 1Kg
T12 1.5Kg
PDC 18 väger 2 Kg.
Jag fick hem min Protool PDC 18-4 igår, vilken maskin. Perfekt att borra med då den varvar 4000 rpm.
Om jag enbart skulle ga en skulle det bli en T15 idag.
 
vilden skrev:
Känslan är att man behöver 2 dragare av flera olika anledningar, reserv, olika prestanda/ändamål, om kompisen eller frugan ska hjälpa till att skruva o.s.v.
Inte minst är det praktiskt att ha en med borr i och en med bits i. När man först har två skruvdragare är det nästan skämmigt att köra den kombinationen. Men efter en tid känns det istället hopplöst att ha en enda och skifta. Man vänjer sig snabbt vid lyx... :)

--- Mats ---
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.