Någon som kan det här
 
Öhhh missat nån bild eller info? Eller är det jag som är dum?
 
Någon Bild vet ej hur jag skall göra
 
Om du trycker på "utökad svarsruta" så får du upp fler alternativ, under svarsrutan finns då en ny knapp "bifoga filer till inlägget".

Vad är det du vill ha hjälp med? En krånglande trädgårdsmaskin?
 
Om bilden är tagen av dig själv och finns på din dator så ska du ladda upp den på en bildservertjänst typ http://forumbilder.se/ eller http://www.fuskbugg.se/fuskbugg/?p=upload.
När det är gjort finns bilden till allmänt beskådande på Internet och har en URL- adress, tex http://forumbilder.se/images/5502011124644f4bb.jpg.
Den adressen kan du nu kopiera in i ditt inlägg här på byggahus.se med hjälp av Infoga bild-knappen i verktygsfältet. Finns bilden redan på en sajt någonstans behöver du ju inte gör annat än kopiera bildens URL där den finns och skriva in den i bildverktygsknappen.
5502011124644f4bb.jpg
 
Redigerat:
ja det behöver jag
 
Kröll skrev:
Någon som kan det här
Hej Kröll, du kan väl åtminstone skriva vad du vill ha hjälp med.

Du vet, med bokstäver...

Och ett stalltips:
Börja med en meningsfull, beskrivande rubrik.
"Hjälp" är inte en sådan.
 
Den här tråden måste jag följa...
 
timmelstad skrev:
Den här tråden måste jag följa...
Jag med :) Absolut!
 
Å ja me. :O
 
Kan Kröll vara ett nytt slags minimalistiskt postmodernt troll?

Much ado about nothing (mycket väsen för ingenting) skrev iofs redan Shakespeare..
 
Varför mobbar ni mej för,Jag försöker så gott jag kan ,Med att lägga in en bild o skriva vad jag vill ha hjälp med ,men jag är ingen Data nörd jag har lärt mej själv allt om data ,så därför får man inta alltid till det ,Så ursäkta mej om jag finns här
Mvh Kröll
 
Hej Kröll
Ta inte illa vid dig av gliringarn!! Om du bara skriver vad det är du behöver hjälp med så ska du se att t.o.m. gudarna ovan faktiskt är mycket hjälpsamma, det är ju inte lätt att bli forumgud utan att svara på många frågor!!
 
Nä hä det skall man kanske inte, men vad jag försökt göra är att lägga in Bild och text som jag själv har ritat i paint .men F- n får inte till det en då ju .Och vad man då får ut av det här med Rubrik ( Hjälp ) så var den tydligen bra för alla läser den och kommenterar den men inte på rätt sätt ,Och här på Bygga hus får man tydligen inte vara okunnig på data? Här vågar man ju inte göra bort sig.Här känner man sig ju inte Välkommen Eller ? Ursäkta mej för min Okunnighet
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.