Mer vinst :p
 
Igår trillade det ner ett flygblad från Granngården, där man som "klubberbjudande" kan köpa en PK5 (som väl alltså är Primagaz motsvarighet till AGA:s PC5) för 700 kr inkl. fyllning.

Verkar ju smått absurt att det kan skilja så mycket..
 
K-Rauta tar 465:- för att fylla på din PK10. Kommer inte ihåg vad jag betalade för panten förra året. Tyckte det var dyrt, men denna tråd visar att det var nog rätt OK pris för påfyllning iaf.
 
GoForIt skrev:
Önskemålet var en gasolflaska av den nya komposittypen, vilka AGA tydligen benämner PC5 resp. PC10 (där siffran står för mängden gasol i fylld flaska).
En fråga bara, varför vill du ha en kompositflaska? Enda fördelen är vikten, och det har ju ingen betydelse till en grill. Blir bara dyrare.
 
Fotografen skrev:
En fråga bara, varför vill du ha en kompositflaska? Enda fördelen är vikten, och det har ju ingen betydelse till en grill. Blir bara dyrare.
Jag uppfattade det som om leverantörerna försökte fasa ut stålflaskorna, och bara sålde nya kompositflaskor.. Men det kanske är helt fel?
 
Stålflaskorna lär inte fasas ut på ett bra tag.
Har du köpt nån än? Gjorde ett sök på blocket på "P6", verkar ligga runt 4-500 för en tom, billigast 250, och en fyllning verkar man kunna få för 150.
 
Nej, vi har inte köpt någon än.
Planerar att utnyttja Granngårdens erbjudande när vi kommer i närheten av en av deras butiker.
 
Jag var på Aga (gasolspecialisten) idag, och då skulle de ha 200 kr extra för att byta in en PK10 mot en P10..
 
Hej

Ni som är klubbmedlemmar på Granngården. Finns gasolerbjudandet kvar och hur länge gäller det i så fall. (Funderar på att bli snabbmedlem.)
/UoC
 
fresve skrev:
Jag var på Aga (gasolspecialisten) idag, och då skulle de ha 200 kr extra för att byta in en PK10 mot en P10..
Betalade för övrigt 338 kr för fyllning av en PK10 när jag hittade rätt butik.. :)
 
Min sambo jobbar åt Rusta som också är återförsäljare för Aga gasol. De ska, för att locka kunder, vara billigast i Sverige. Punkt. Dom jämför sig mot alla stora på marknaden. Minns jag inte fel kostar en påfyllning av PK10 290:-

2011-05-09



Självklart kan det finnas lokala företag som är billigare men som ej går att hålla reda på..

/C
 
Kan tipsa om ABC Gasol i Vallentuna tar 260:- för en PC10a, dom fyller medan man väntar så man får tillbaka samma flaska.
 
Åhus gas tar 190 kr :)
 
Jag ska höra med dem på rusta med vilka dom jämför sig med. Det kanske bara gäller gasol från Aga? Det står trots allt "Sveriges billigaste gasol" på deras hemsida. Rätt ska vara rätt :)


/C
 
Då jag dagligen kör in till Norge för att jobba så fyller jag gas där..

190 norska "210kr" för att fylla på sin 10kg komposit i en gas automat "själv service" dygnet runt.. Har inte sett sånna stationer i Sverige än
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.