C
Ina-79 skrev:
Och som svar på glespanelen sa han att den kommer böja sig och inte klara av att hålla uppe taket i längden då det är så olika höjdskillnader idag.
Din snickare verkar virrig. Det är standard att montera tak på glespanel på cc30. Eller ska du ha nån särskilt tung takkonstruktion, typ marmorplattor i taket eller nåt sånt? :D
 
Ina-79 skrev:
Och som svar på glespanelen sa han att den kommer böja sig och inte klara av att hålla uppe taket i längden då det är så olika höjdskillnader idag.
Ehhh.... alla trähus har ju för sjutton glespanel under gipsskivorna? Och som jag sa tidigare, du verkar ju ha en knöl som är lite lägre än övriga taket. Bara att dra bort lite på den med elhyveln och hugga ur lite på din glespanel sen skruvar du upp den i taket med masonitbitar som mellanlägg. Kommer sitta fin fint i bra många år. :pGör det själv istället för att trilskas med din snickare. Inga som helst svårigheter att utföra. Jula har billiga verktyg om du inte har egna. :cool: Bjud över nån kompis som kan hjälpa dig och sätt er sen och beundra arbetet med en kall öl.
 
Jag ska höra efter med honom om han kan karva i glespanelen. Det borde ju kunna funka....
Tack igen!
 
Ja man kan ju alltid "fälla in" glesen i puckeln eller göra ngn annan specialare men det är svårt att säga utan att se det på plats.
Allting går att lösa men vissa saker tar längre tid och kostar mer.
Du får kke påpeka hur viktigt det är för dig och att du gärna betalar en massa extratid. (Dom flesta hantverkarna är ju vana vid att alla bara vill ha det billigast möjligt)
 
HAr du 10cm balkar kan du spika på sidan vanl brädor. Placera dessa i våg. Du bygger på 0 cm i förh till lägsta punkten. Elen kan "borras" in i balkarna.
 
  • exempel.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.