Status
Tråden går ej att kommentera.
Hej!

I fredags den 15/4 satte de in dörrar och fönster, och jag kunde kvittera ut 5(!) st nycklar av snickaren. Har varit och tittat på huset med bl. a. frugan och svärmor i helgen och det verkade (som tur var) falla dem i smaken! :)

Varandan/farstubron börjar nu bli klar den med. Helt otroligt att den kan ingå egentligen.. :) Mkt snyggt med den snidade balken för verandataket och de snidade trädetaljerna. Man får en ganska rejäl veranda!

Påbörjade sophanteringen på allvar igår, blev två lass på tippen. Lilleman hjälpte dock mer än gärna till..

Idag 19/4 ska de enligt planerna lägga takpannorna (orangea), ska bli kul att se.

Se nedan för uppdaterad bild av huset taget igår 18/4. Återkommer senare!

/Jocke
 
G
Hur fungerar försäkringen där om du kvitterat ut nycklar av snickaren? Om nåt försvinner genom t.ex. inbrott - är det du som får ta smällen eller hustillverkaren? Bara undrar, för här i byn har det varit inbrott i en nyproducerad villa där ägarna ännu inte fått tillträde (dvs inga nycklar) - till deras stora glädje i det fallet, eftersom de ännu inte ägde huset på papperet och ännu inte fått några nycklar. Värmepannan samt byggverktyg hade försvunnit bl.a. Flera fräcka stölder har inträffat härikring tyvärr, helt kompletta kök har försvunnit med vitvaror, luckor och allt.

F.ö. ser det ju bara bra ut! :D Härligt, Jocke!!!

/Cina
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.