Såg ett stort anslag på IKEA i malmö om vitvaruveckor på ikea fr.o.m v.4.

Någon som vet vad det kommer innebära?
 
Jag googlade lite och hittade ett forum där en person hävdade att kampanjen skulle innebära att man fick 100kr tillbaka på varje vitvara man köpte.

http://www.familjeliv.se/Forum-5-166/m49590764.html

Inte mycket att hänga i julgranen om ni frågar mig.

Någon som kan bekräfta eller helst dementera.
 
En hundring per tusing dvs 10% så hade det väl varit lite bättre villkor för man borde ju få mer rabatt ju dyrare varan är logiskt sätt men man vet aldrig vad de hittar på, bara att avvakta tills det bekräftas av ikea själva.
 
Pressrelease från IKEA idag....

14 Jan 2010 10:14 (CET)
Många kök i Sverige kommer från IKEA. Nu vill vi göra det ännu enklare för svenska folket att skapa hela sin kökslösning från IKEA, till marknadens lägsta priser. Den 14 januari har vi pressmöte i Stockholm för att berätta om vårt vitarusortiment, de låga priserna, energieffektiviteten och inte minst passformen till vår övriga köksinredning.
Sortimentet har utökats med mer än 15 procent sedan förra året och består nu av 120 olika produkter från fläktar och induktionshällar till kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn och tvättmaskin. Totalt finns 40 nya produkter i vitvarusortimentet. Energieffektiviteten är viktig och hela sortimentet har uppgraderats så att samtliga vitvaror nu har minst A-klassning och de allra flesta har en garantitid på fem år.

– Jag är stolt över vårt vitvarusortiment. Det ska vara enkelt, prisvärt och attraktivt att skapa hela sitt kompletta drömkök med IKEA produkter, säger Tolga Öncü, Försäljningschef för IKEA Sverige.

En ny undersökning som gjorts på uppdrag av IKEA*, visar att fyrtio procent av svenska folkets vitvaror är äldre än sex år. Än så länge byter de flesta vitvaror för att de gamla gått sönder, men vill också byta till mer energibesparande produkter. De tre viktigaste kriterierna när man väljer vitvaror är priset, funktionen och energiförbrukningen.

De flesta har idag vitvaror från en leverantör och övrigt kök från en annan. En majoritet tycker samtidigt att det är enklare att köpa hela kökslösningen på ett och samma ställe, både för att det är enklare att diskutera hela lösningen på ett ställe och för att få ett bättre pris.

*1173 personer har deltagit i undersökningen genomförd av YouGov under perioden 9-13 december 2009.
 
Du läste nog lite slarvigt om du tolkade det som 100,- för varje vitvara. Så här skriver hon i länken:

"var på kökskväll på ikea nu innan jul. till nästa år skulle det bara bli vitvarukampanj. Vecka 4-9 får man 100 kr för varje vitvara man köper. Köper man 2 stycken så får man 2 * 200 kr etc. Frågade om den vanliga kökskampanjen och den sa dom att dom inte skulle ha."
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.