Denna funktion det tipsas om i tipstråden för verktyg verkar ju bara va tillfälligt användbar? Byter man sida eller nåt är ju allt tillbaka igen? Man borde kunna spara inställning för en viss tråd.
Per Eskilsson Per Eskilsson skrev:
Vill bara berätta att vi har tagit fram ett ”visa inlägg med länkar”-filter som jag tror kan komma till användning i denna forumtråd (och många andra).

Så här fungerar det:
[bild]
 
Tack för buggrapporten.

Funktionen ska hänga med när man byter sida men av någon anledning så funkar den inte när man klickar på "gå till sista inlägget-pilen" eller den inte det när klickar på "gå till sista inlägget" eller "Tidigare inlägg". Vi fixar!
 
Nån lösning? Nu är ju det alla inlägg när man går in i tråden och väljer man inlägg med länkar hamnar man på sid 1 och vill man då byta sida är ju inläggen utan tips tillbaks. :confused:
 
Inatt släppte vi en fix som gör att filtret hänger kvar när man byter sidor, klickar på "sista inlägget", när man klickar på "tidigare inlägg", när man klickar på en profil och tillbaka, och när man bevakar och gillar. Var någonstans klickar du när du tappar filtret?
 
Stefan N Stefan N skrev:
Nån lösning? Nu är ju det alla inlägg när man går in i tråden och väljer man inlägg med länkar hamnar man på sid 1 och vill man då byta sida är ju inläggen utan tips tillbaks. :confused:
Nu tror jag att jag förstår hur du menar.

Frågan är om det går att fixa så att man inte hamnar på förstasidan när man aktiverar filtret. Vi undersöker.
 
  • Gilla
Stefan N
  • Laddar…
Tanken med detta va nog god men i praktiken helt värdelös, tyvärr.
 
Finns det ingen chans att det fixas så denna tråden går att använda igen? Som det är nu är det ju rena svammeltråden för allt som ens har med verktyg (i bästa fall) att göra, tipsen har ju upphört helt sen det släptes fritt.:(
 
Ok, vad sägs om detta då, en ren tipstråd och försöker man posta ett svammelinlägg (ett utan länk) får man upp en ruta med texten "ditt inlägg följer inte denna tråds regler, se första inlägget." ? Som det är nu är ju hela verktygsforumet inbakat i en enda tråd med precis vilken fråga som helst i, fullständigt meningslös tråd för tips och det filtret är ju helt oanvändbart.
 
Bra förslag. Vi kommer att titta närmare på detta vi måste bara göra klart några andra saker som ligger före i kön.
 
  • Gilla
Stefan N
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.