Sitter med en go Guinness o försöker få ihop min nya inredning till garaget! Min bror hade det till en bil verkstad förut som hette Helges fiffel o båg:) men nu har jag haft det till snickeri ett par år för nöjes skull men sambon tycker att jag ska satsa fullt ut på o snickra det folk vill ha,typ prostution:)nu till frågan har jag glömt något? Plan o rikt hyvel ny justersåg på väg till veckan,bandsåg överhandsfräs en till fast monterad i bord och en kap o gjer såg vad är det jag kommer o sakna förutom tid det är det som är frågan?tips på vad som man alltid behöver mottages
 
Vad du kommer att sakna?
Kanske en rejäl bandputs.

PS
Jag vill egentligen inte veta, men vad är prostution?
 
Asa där sa du nått jag har två små men vill ha en rejäl bandputs tips mottages med glädje. Den andra frågan besvarar jag så här chabby chick eller vad det nu heter:) göra nått snyggt prydligt o sen härja lös i sandlådan med det måla antikvitt o sälja dyrt.
 
Tycker du har lyckats göra väldigt fina saker med den verktygspark du har idag så jag vet inte om det krävs några ytterligare maskiner. Själv har jag ingen bandputs men det känns som bra maskiner för grovslipning kan vara mycket värdefulla om man gör olika former på exempelvis möbler och annat.

För egen del tycker jag att de tär bristen på plats och bordsyta som tar ner effektiviteten rejält. När jag tar in en fullstor skiva plywood känns det som att man inte själv får rum i verkstaden längre.

Så ett råd till dig skulle väl vara att bygga eller investera i ordentliga bänkar som du kan få plats med hela projekt på, det är inte särskilt kul att baxa omkring halvfärdiga prylar och lyfta upp och ner på ett arbetsbord.

Lycka till.
 
Tackar för tipset att göra arbetsår bänk. Tänkte göra en som är 120 - 260 med skåp o lådor under för förvaring av verktyg o ni vet vad prylar så jag kan få bort gamla väggfasta skåp o därmed yta,sen det här med spånsug fäst i taket med spjäll för olika stationer kommer o bli ett par långa barnvagns turer innan det är löst:)
 
Haha den maskin park du har. Ska ta några bilder imorgon. Jag har byggt mina maskiner själv! Ska bli så kul o se om det blir rakare med köpe grejor
 
Pelarborrmaskin
 
Spånsug, långbandsputs, kantputs, vertikalfräs kanske? Beror på vad du ska göra. Sen finns det ju massa mer specialiserade maskiner som är utmärkta för sitt område men kanske inte används så ofta.
 
Spånsug har jag två redan men en riktig bandputs är nog det som står högst på listan just nu:) glad påsk på er alla
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.