Vi har vattenburen golvvärme i två rum i huset. Dels i källaren i ett allrum och dels i badrummet på övervåningen. Vi har en luft/vattenvärmepump från 06. Golvvärmen i allrummet tycks vara lite ljummet men i badrummet på övervåningen har det helt lagt av. Alla övriga vattenburna element funkar och varmvattnet fungerar i badrummet där uppe. Har kollat propparna och de är hela så vitt jag kan se. Det har ju varit en köldknäpp men idag är det ca 5 grader kallt så det är ju inte vargavinter precis. Någon som har någon idé om vad detta kan vara och om det är något man kan göra?!? Får dessutom gäster idag som ska sova i allrummet så det känns lite akut!
 
Hmm golvvärmen har ju inte med vv att göra men hmm.....Har du en separat termostat till toagolvslingan måste ju vara den som spökar...

Mvh
 
Det är ingen termostat, bara ett vred som man kan stänga av vattnet med. Eller kan termostaten sitta nån annanstans, tex vid anläggningen?
 
Hur är det med pumpen..den snurrar på?

Mvh
 
nu har jag känt efter lite mer noggrant och det känns som om det är golvvärme allra närmast rörledningen nån meter in i rummet (badrummet är ca 16 m2). Så något går in men sen tycks det ta stopp i golvet. Pumpen snurrar på som det ska och värmen är som vanligt i övriga rum.
 
Luftbubbla...? Finns det luftningsmöjlighet ?

Mvh
 
Japp, en luftbubbla var det, ett litet pys kom ut och sen kom det igång så sakterliga igen! Tusen tack för rådet, vi var på väg att ringa en hantverkare...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.