Efter en hektisk höst har jag och frugan äntligen fått klart vår drömhus och lyckats flytta in. Vi bestämde oss efter nyår för att vi ville flytta ut på landet och komma bort från stadslivet. Drömmen var att få ett eget, nybyggt hus efter våra egna önskemål. Vi kikade runt bland husföretag i närheten och efter mycket om och men föll valet på Vimmerbyhus.

Huset är ett 2-plans hus med 5 rum och kök, 2 toaletter och ett stort garage. Vi hade lite problem på vägen med inflyttningsdatum som fick flyttas fram två gånger, vilket gjorde att vi fick hitta tillfälliga boenden. Anledningen till att huset inte blev klart på utsatt tid berodde på att leveranser av klinkers och kakel försenades.

I fredags stod bygget äntligen klart och nu är all flytt klar. Vi har inte haft några större problem med Vimmerbyhus utan det har fungerat bra. Några små missförstånd men över lag har det blivit riktigt bra. Jag och frugan är väldigt nöjda och huset blev precis som vi tänkt oss från början.

Ska ta några kort och visa! d^_^b
 
Hej

Hade blivit väldigt glad om du hade lagt ut lite bilder.
Har även en fråga tycker ni att det är lyhört i huset eller har ni tilläggs isolerat?
Vi är också inne på att bygga med Vimmerbyhus men kommer inte att börja fören november nästa år.
Tack på förhand
 
Kul att höra att ni är så nöjda! Ser också fram emot att få se lite bilder :)

Vi ska själva bygga ett Vimmerbyhus men 1-plans. Hoppas snart komma igång - alla papper är klara men vi måste först "bara" sälja huset vi bor i nu!

Lycka till med nya huset!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.