2013-09-28 14:53
”Fundera ni över att köpa plantor t.e. thujor på nätet”
http://www.byggahus.se/forum/trad-b...ver-att-kopa-plantor-t-e-thujor-pa-natet.html

Företaget hade trots olika löften inte åtgärdat bristerna till slutet av augusti och vi satt därför 29.9. som sista datum för att rätta till det. Som vanligt svarade ingen på vår mail och påminnelsen men sent på kvällen 29.9. ringde man och var på väg till oss. Vid den tidpunkten hade vi redan tröttnad på alla tidigare löften och icke svar på våra mail. En ny tuja och kompletterande befattningen ordnade vi själva. Jobbet var redan gjort och Tujan man hade med sig hade vi ingen användning för och planterades vid skogskanten.
Vadstena Dream Garden ansåg att man hade fullföljt sina åtagande och avvisade våra ersättningskrav för inköp av Planta och arbete.
Ärende lämnades in till ARN för prövning förra året och kommer avgöras närmaste tiden. Oavsätt vad ARN kommer fram till kan vi inte annat än att rekommendera att hålla sig borta från det företaget.
 
Dette bolaget har den helt overlegent sämste kundeservicen jeg noensinne har opplevd!! Spar deg selv for et irritasjonsmoment og styr unna. Følger muligens opp med litt detaljert info, om jeg ikke bare forsøker fortrenge at jeg forsøkte handle via de.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.