Vi undrar vad VVS ska kosta på ett nybyggt hus, med vattenburen golvärme, frånluftsvärmepump ( Nibefighter 360 ), standard 2x badrum med duch och ett badkar samt blandare i kök och tvättstuga????? Huset är ett 1 1/2 plans med en bottenplatta på 110 m2.

Med vänliga svar Johan
 
Beror på vilket/hur mycket material du fått med från husleverantören och hur värmen på övervåningen är uformad. Ge mig lite mer inputs så ska du få siffrorna från vårt husbygge nu i sommras. 1 1/5 plan med ca 100kvm botteyta och 180 kvm totalt med två badrum och vattenburna radiatorer på övervåningen.
 
Vattenburna element på övervåningen och elburen golvvärme i badrummet på övervåningen. Duschväggarne nere och uppe är från Hafa och badkaret från Gat och handfaten från Hafa. Vi bygger lösvirke så att VVS är utanför.
 
Kollade våra siffror och vi betalade rörmokaren ca 70000 för allt arbete och material om vi räknar det material som sitter inuti väggarna så att säga.

Då ingår alltså inga blandare, element, duschkabiner, elpanna osv. Utan endast rör och kopplingar och arbete med dessa men dock ingår allt VVS arbete med att montera ALLT material som vi själva köpte via Rinkabyrör osv. Dvs arbete för att montera allt men endast en del av materialet.

Dock ingår inte arbetet och materialet för den vattenburna golvvärmen till plattan eftersom det ingick i offerten för grunden.

I Södertälje sommaren 2006.
 
Jag betalade 33000:- för allt rörarbete inkl material i en gjuten platta på 90 kvm. Alltså nerläggning av avloppsrör, vattenrör och vattenburen golvärme i plattan. Allt var framdraget innan till grunden så det är bara arbeten i plattan.
 
  • Gilla
Roadroller
  • Laddar…
Finns det några bra firmor som säljer billigare vattenburna radiatorer. Tycker att rinkaby och vvs butiken inte är speciellt billiga. Import av radiatorer finns det några som gjort och kan rekommendera ngt?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.