Var ute och åkte lite i trakterna och hittade ett hus med en riktigt snygg utomhuslampa att ha på fasaden (se bild).
Någon som vet vad lampan heter och framförallt vart man kan köpa den?

image21kd.jpg
 
Herregud vad snabbt!!! Klockrent. Någon aning om hur mycket priset är på denna? Måste tydligen vara återförsäljare på sidan för att få reda på det.

Tack!
 
Tittade snabbt på Selga och den borde kosta 495:- ute i handeln. Jag ser bara inköpspris och det är, som du förstår, en hemlighet. ;)
 
Dom lamporna finns att köpa  nästan överallt. Billiga är dom på Coop,Ö&B bla.Finns i två olika stl. 130:- - 250:- om jag inte minns fel..

Edit: Den har olika namn hos olika återförsäljare.
 
Finns ju hur många fabrikat av denna armatur som helst.

Har svurit åtskilliga gånger på dom billiga modellerna som finns på t.ex Harald Nyborg, det tar en evig tid att koppla in en "billig" modell, fast det kanske inte är väsentligt.

Norlys-modellen är helt klart den mest inkopplingsvänliga jag har stött på. Med tanke på deras övriga sortiment så kan jag klart rekommendera att satsa på Norlys.
 
Kolla på www.bolthi.se

Har haft deras galvade ögonlock i över ett år nu och dom funkar klockrent! Kostar 149:- för den stora modellen. Köpte dom hos den lokala järnaffären.
 
Gutte skrev:
Kolla på www.bolthi.se

Har haft deras galvade ögonlock i över ett år nu och dom funkar klockrent! Kostar 149:- för den stora modellen. Köpte dom hos den lokala järnaffären.

Coop kör med Bolthi.
 
Är väl väl sent ute nu, men kolla Westals varianter istället : Memi och Uni. Deras halvklot är betydligt gedignare till ett inte allt för mycket högre pris.
 
Även Louis Poulsen har sina varianter... De finns i priser upp till 15000 om jag inte minns fel...
 
Jag har köpt liknande vid Clas Ohlsson.

Funkar bra och kostade runt 200 kr. Helt OK!

mvh Daniel
:D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.