Vi har, som jag tidigare skrivit, fått vårt lån beviljat och vi har nu bokat en tid med vår säljare på Smålandsvillan. Vad är det som händer härnäst? Hur har processen sett ut hos er andra? Ska vi skriva på en massa papper, eller bestäms tapeter, golv m.m innan man skriver på??

Vore roligt om någon ville dela med sig av sina erfarenheter om själva starten i byggandet...

Kram Frida
 
Vi ska precis börja bygga och det har varit en lång väg dit. I januari bestämde vi med th att vi ska bygga ett downhill 401, köpekontrakt skrevs och i feb skickades bygglov in. bygglov beviljat mitten av april och i början av maj gjorde vi slutavropet då bestämdes vilka tillvall osv vi ville ha, efter detta går inte mkt att ändra. Huset börjar då tillverkas. Sen hamnade vi då mitt i sommaren och därför så ska det nu börjas markarbeten och v 38 kommer huset, spännande!
Tapaeter och kakel har vi ännu ej bestämt utan det kan göras ganska sent, efter huset kommit tom , men om man bygger nåt hus som tom tapeseras i fabrik så är det självklart mkt tidigare. Kaklin och tapetsering ska börja v 47 så bara vi bestämt oss i god tid innan då.
Lycka till !
 
Hej rosie!

Får man fråga vad erat hus kommer att kosta?
 
Själva huset går på ca 2,1 milj och då har vi lite tillval som bastu, braskamin,lite bättre vitvaror och kök mm.
Men det är ett jättefint hus som förut fanns som visningshus i åkersberga.
Funderar ni på att bygga ett?
 
Ja, vi ska bygga i vinter. Men det blir nog lite för dyrt för vår budget :-/
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.