Har tvättat en riktig smutsig trall (kärscher maskin + såpa) och nu behandlat 2 gånger med Hagmans ”Träskydd Kisel impregnering” enligt instruktion, men med ett fruktansvärt dåligt resultat!

Efter första strykningen såg trallen jämn och fin ut, men efter andra strykningen (flödigt) är det fullt med vita fläckar på hela altanen.
Bilderna är tagna 15h efter andra strykningen.

Hur räddar man detta??? (Har testat att skölja med vatten med ingen skillnad). Hjälp.
 
  • Altanen är byggd av trätrall och är täckt av vita fläckar efter andra behandlingen med träskyddsmedel, bilden togs 15 timmar efter behandlingen.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Impregnerad altan med vita fläckar och ojämn träyta efter behandling med träskydd kisel impregnering. Bild tagen 15 timmar efter andra strykning.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Uppdatering, om nån råkar ut för samma sak:

Ringde Hagmans support och fick prata med en tekniker som menade att detta var helt normalt och skulle försvinna efter några regniga dagar, vilket det INTE gjorde!

Efter ca 3 veckor med rätt många regniga dagar så beslutade vi att tvätta om trallen med Kärscher-maskinen vilket tog bort ca 90% av fläckarna så nu ser altanen helt okej ut. Dock lite tråkigt med allt extrajobb.

Tips är att INTE lägga på andra strykningen flödigt alls. (Delar där vi bara strök en gång blev inte fläckiga på samma sätt)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.