Hej
Måste köpa en skruvdragare då det ska byggas en mindre altan i sommar. Var runt lite idag på bauhaus etc. Tror jag fastnade mest för AEG'n de hade på bauhaus för 1495
BS18G2 li 152c http://www.bauhaus.se/skruvdragare-bs18-g2li-152c.html

Men vad skiljer den mot harald nyborgs som heter samma men bara bs18 li152c. Alltså ingen 2a i namnet.
http://www.harald-nyborg.se/aeg-borr-skruvdragare-18vli-io.html

Förutom det, någon som har erfarenhet av AEG maskinerna, vad tycker ni? 1500 är lite av en smärtgräns men har ni andra tips så mottages de tacksamt. Vill ha 2 batterier, någon form av snabbladdare, ska orka dra skruv i 45x170 reglar. Annars vet jag inte vilka krav jag ska ställa...
 
Haralds är ju en BSB som har slag.
 
Stefan N skrev:
Haralds är ju en BSB som har slag.
Ah.missade helt. Tack. Följdfråga. Är det bättre/sämre än renodlad skruvdragare?har redan en slagborrmaskin samt en borrhammare (meec modeller men funkar bra att borra med) så kanske bättre med en renodlad skruvdragare?
 
M
Tja, du behöver ju inte ha slaget ikopplat om du inte vill, men med en utan slag finns ju färre grejjor på som kan gå sönder, lägre vikt/mindre osv...
 
Redigerat av moderator:
Jag har en sådan. Själva dragaren funkar prima men batterier (mina var 14V-batterier) dog efter cca. två år så jag fick renovera dem med nya celler. (Ett nytt batteri visade sig kosta nästan lika mycket som hela kittet!?!)

Jag skulle absolut valt en utan slagfunktion. Det innebär lättare maskin och mindre som kan gå sönder. När man har satt några hundra gipsskruvar i taket så känns det i armen. Då vill man hellre ha ett lättare 1.5Ah batteri och ingen slagmekanism. Om man måste "slå" något så är det betong, och då är det betydligt bättre ide att köpa en borrhammare på Jula än fippla med en klen batteridriven sak.
 
Sen är G2 väl = Generation Två . Vilket man får förmoda är en fördel med något som är förbättrat under skalet & att det inte bara är kosmetiska skillnader.

I övrigt håller jag med Zakalwe, skippa slagborrmasinen.
 
Jag köpte detta kit på bauhaus http://www.bauhaus.se/jp2a18-li-152b-proffskit-18v.html och är hur nöjd som helst med dessa.

Har använd skruvdragarna mest kanske är uppe i en 3000 skruv och jag är riktigt nöjd.

Drog fast de franska skruven med slagborrskruvdragaren och använde den andra för att förborra, var smidigt med 2 st samtidigt.

Sitter en Ledlampa på min modell som var rätt användbar om man måste dra någon skruv där det är mörkt.
 
tack för inputen, får nog bli aeg'n från bauhaus i mitt första inlägg.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.