V
Hej!

Står inte riktigt ut med att vänta tills imorgon för att fråga snickaren så undrar om någon kan hjälpa mig förstå vad det är för bitar som lossat här & vad man behöver göra? Det är mellan två täcksidor på en köksö, man ser denna sida det första man gör när man kommer in. Bör man lossa täcksidan och göra om? Eller hur fixas det här? Vill inte att det blir någon ful synlig fog nämligen så tar hellre en omväg för att få det snyggt.
 
  • Köksö med lossnade täcksidor och en synlig springa på sidan som behöver åtgärdas.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Davidbagare
Är det en ny fog? Och varför har ni fog mellan täckskivorna?
 
V
Davidbagare Davidbagare skrev:
Är det en ny fog? Och varför har ni fog mellan täckskivorna?
Jag kan inte svara på det tyvärr, det är två täcksidor som möts, om du tänker en köksö så är det på bilden kortsidan och andra sidan är långsidan. Tror det är snickerispackel. Hur tycker du man skulle göra? Idéer?
 
Davidbagare
Skruva fast täcksidorna från insidan och skippa fog.
 
V
Davidbagare Davidbagare skrev:
Skruva fast täcksidorna från insidan och skippa fog.
Han har skruvat från insidan. Tror det handlar om att väggen täcksidorna ligger emot är uppbyggd & täcksidan sågad så svårt kanske att få det att liva på milimetern då? Nu vet vi inte om vi ska be snickaren göra om det och vad man isåfall gör med spacklet som sitter på täcksidan som den på kortsidan möter. Behöver den också bytas då? Målaren tror inte det blir snyggt med fog emellan.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.