Förklara för mig varför jag ska ha ett sånt här bänkskåp med utdragsfunktion:
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S59852639
(de verkar ju vara så populära)

istället för ett med vanliga lådor:
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69852634

Om man drar ut hela fronten, är den inte i vägen då?
Om man t.ex vet att man ska in i den mellersta lådan borde det väl
vara bäst att kunna öppna den direkt istället för att först öppna
fronten/nedersta lådan.
Vad har jag inte förstått?:S
 
Min pappa har ett högskåp med två sådana utdragbara fronter och korgar. I mitt tycke är det opraktiskt, men det är väl en fråga om smak och design.

Erik
 
Fördelen, om man nu ser det som en fördel är ju att du på den första varianten får plats med högre saker i den nedersta lådan jämfört med vad du får om du väljer den traditionella 3-lådssatsen eftersom mellersta lådan placeras lite högre upp...
 
Ja, som Paul skriver så är väl fördelen att du fritt kan placera de övriga lådorna i skåpet. Om man vill ha en cleant kök så slipper man ju även två handtag med utdragsvarianten.
 
Vi hade ett halvhögt sådant i köket tidigare. Den här typen http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S89852671.

Det är numera ombyggt till sidhängd lucka med utdragbara lådor bakom. Jag blev helt vansinnig på skåpsfronten som var ivägen hela tiden. Som det är nu kan man ju justera höjden mellan lådorna men slipper ta sig runt fronten hela tiden.
 
Vi har dessutom den gamla varianten av deras skafferiskåp som är 60cm brett och när man drar ut den stora luckan följer en hel vagn och fyra trådbackar med ut ur skåpet...
Snacka om tyngd och hur lätt det är att komma in mellan dessa backar...

Den modellen går bort helt och hållet !

Det ultimata är en hederlig vanlig lucka med backlådor innanför eftersom man där själv väljer vilken låda som ska dras ut samtidigt som man får en helt annan överblick över innehållet i lådorna.
 
Jag har ett vanligt 60 skåp med sidohängd lucka med tre stycken utdragslådor i. Denna variant är perfekt då jag ville att alla underskåpen skulle vara lika på utsidan, på samma vägg finns integrerad diskmaskin och diskbänkskåp. Dessutom har jag valt långa handtag som sitter i överkant i mitten horisontellt på skåpen, detta för att det ska bli lika som på diskmaskinen.. Riktigt snyggt och stilrent.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.