Någon som har tips på vart man kan köpa en tvättvagn till sin privata tvättstuga billigt? Köper gärna en begagnad men allt jag hittar är nya vagnar som de vill ha nästan 1.000kr för och dessutom säljs de sällan direkt till privatkund.

Vad jag menar är en sådan trådvagn men hjul som man kan ösa ur tvätten i som brukar finnas i större tvättstugor i tex hyreshus.

Tips på att bygga själv kanske?
 
Bodde en gång i ett hus där man hade kundvagnar i tvättstugan. Funkade väl skapligt. Vet inte var man köper sådana, säkert dyra dock. Sen kanske det finns andra förslag på hur man "kommer över" en kundvagn... :cool:
 
Brukar finnas hos firmor som är specialiserade på större (dvs flerbostads-) TM. Tror att Elon och liknande kedjor tar hem dem på beställning.
 
Tack för era tips :) Av alla firmor jag tagit kontakt med är det ingen som tar hem tvättvagnar till butik för konsumenter, men Electrolux säljer till privatpersoner så jag har nu beställt en direkt via dem. Tips om det är ngn mer än jag som önskar lyxa till det i tvättstugan :)

Dyra är de dock... Finns två modeller som kostar 777kr + moms och 999kr + moms
 
Jag hade tänkt att bygga själv, men min fru han sätta fast en vanlig trådback på den överblivna "lära-gå" vagnen med några buntband, och den har gjort tjänst som tvättvagn i något år nu. :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.