Vi kommer att bygga hus tillsammans med Trivselhus nu till våren. Vi har kikat på det hus som heter 325. Vi kommer dock att gå ifrån grundplanlösningen och undrar om det finns ngn som bygger/har byggt med TH har häftiga idéer på hur man skulle kunna få hset att "sticka ut"?
 
Vi har bokat upp tomt men ännu inte tecknat husavtalet vilket kommer att göras nu i september. Just nu sitter vi och kikar på hur man skulle kunna modifiera den redan befintliga planlösningen till något som passar oss perfekt! Vad jag har förstått så kommer man att skriva avtal med varje separat hantverkare och att det är TH som förmedlar "lämpliga" firmor. :)
 
Vi börjar bygga i nästa vecka efter ungefär ett år av planering tillsammans med Trivselhus.

Förutom interiört kan man även ändra exteriören med fönster och annat i stort hur mycket som helst. TH har varit mycket öppna för våra tankar.

När det gäller upphandlingen så handlas materialet från Trivselhus. I avtalet med TH åtar man sig även att hjälpa till med upphandlingen av de olika entreprenörer som behövs, t ex byggare, el, målning, mark- och grund, etc. Vi tecknar alltså separata entreprenadkontrakt med varje entreprenör. Observera att det ligger på byggentreprenören att samordna de olika entreprenörerna.

Olle Bull
 
Endast för sälva huset kretar det kring ca 2 miljoner (byggsats och byggnation)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.